Bloemen bezorgen Vlaardingen

Bloemen in huis halen is altijd een goed plan. Wat is er nou fijner dan bloemen halen om thuis neer te zetten? Precies: Bloemen bestellen die bij u thuis worden afgeleverd. Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en kunnen onze prachtige boeketten ook in het mooie Vlaardingen en omgeving afleveren. Dus of u hier nou woonachtig bent en bloemen wilt ontvangen of iemand in Vlaardingen kent die u wilt verrassen met een fraai boeket. Wat ons betreft is alles mogelijk. In dit artikel vertellen we u alles over het verzenden van bloemen naar Vlaardingen.

Waarom laten bezorgen?

Bloemen zijn fantastisch om in huis te halen. Natuurlijk kunt u dit heel eenvoudig zelf doen, maar uit ervaring weten wij dat het in huis halen van bloemen vaker fout dan goed gaat. Dit omdat mensen bloemen vervoeren op een manier die de bloemen kunnen beschadigen of ervoor kunnen zorgen dat de bloemen uitdrogen. Dit kan ervoor zorgen dat de levensduur van de bloemen verslechterd en daarom raden we aan om bloemen niet zelf te vervoeren. Zeker niet als u 10 minuten of langer onderweg bent met het boeket. Wij bezorgen bloemen in speciale boeketdozen die de bloemen voorzien van bescherming en water. Omdat de bloemen die wij vervoeren ook nog eens rechtstreeks vanaf de kweker naar u toe komen heeft u altijd verse bloemen in perfecte staat aan de deur. Indien u de bloemen goed verzorgt kunt u minstens zeven dagen genieten van uw boeket.

Bloemen verzorgen in Vlaardingen

De bloemen die wij bezorgen in Vlaardingen komen dus altijd in perfecte staat aan. Maar hoe zorgt u er nou voor dat u ook zo lang mogelijk kunt genieten van uw boeket? Daarvoor geven we u een stappenplan:

  • Haal het boeket uit de doos en pak een schone vaas die geschikt is voor het formaat van het boeket;
  • Vul de vaas voor driekwart met lauw kraanwater. Heeft u tulpen of chrysanten? Dan volstaat een bodempje water.
  • Maak het boeket los en snij van elke bloemsteel een paar centimeter schuin af aan met een zeer scherp mes. Zorg voor mooie open snijwonden.
  • Plaats de bloemen in het water en zorg ervoor dat er geen blad in het water hangt.
  • Zet het boeket vervolgens op een mooie plek. Kies een plek waar de bloemen geen last hebben van overmatig zonlicht, warmte, wind en tocht. Zet bloemen ook niet naast een fruitschaal.

Voor 14:00 besteld, morgen in Vlaardingen

Wilt u graag morgen al kunnen genieten van een mooi boeket? Dat kan! Maak uw bestelling vandaag voor 14:00 compleet en rond en ontvang morgen al uw boeket. Wij hebben diverse gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen in ons assortiment. Kijk even op onze site voor de verschillende prachtige boeketten, kies uw favoriet en maak uw bestelling compleet. Vragen? Neem gerust eens contact met ons op.

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.