Bloemen bezorgen Rijswijk

Woonachtig in Rijswijk, een liefhebber van bloemen en zou u graag een nieuw boeket ontvangen? Of heeft u een vriend, familielid, kennis of collega die in Rijswijk woonachtig is en wilt u hem of haar graag verrassen met een prachtig boeket? Bloemen zijn fantastisch om in huis te halen en erg geschikt als cadeau. Wij bezorgen bloemen voor een scherpe prijs door heel Nederland en kunnen onze boeketten dus ook in Rijswijk afleveren. Alles weten over hoe wij bloemen bezorgen? Lees dan verder.

Welke bloemen naar Rijswijk?

Ons assortiment puilt uit van de prachtige boeketten. Zo hebben wij diverse gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen in ons assortiment. De losse rozen zijn er in elk gewenst aantal af te leveren en zijn er ook nog eens in allerlei kleuren. De boeketten van ons zijn er voor verschillende momenten en gelegenheden. Zo hebben wij vrolijke bloemen die zeer geschikt zijn voor felicitaties, boeketten die perfect zijn als bedankje en bloemen die bedoeld zijn om iemand sterkte te wensen of een hart onder de riem te steken. De bloemen die er zijn om sterkte te wensen of iemand te steunen zijn wat minder uitbundig. Dit past namelijk meer bij de boodschap die u wilt overbrengen. Lang verhaal kort: We hebben voor alle gelegenheden en momenten een perfect boeket. Vragen? Neem eens contact op.

Altijd verse bloemen aan de deur

De bloemen die wij bezorgen komen altijd rechtstreeks vanaf de kweker naar u toe en worden ook nog eens vervoerd in boeketdozen die ervoor zorgen dat uw boeket niet zal beschadigen. Daarnaast worden de bloemen onderweg voorzien van water waardoor uw boeket altijd in perfecte staat zal arriveren in Rijswijk. Wij geven u de garantie dat de bloemen die u bezorgt krijgt minimaal zeven dagen zullen staan. U dient het boeket dan wel goed te verzorgen. Zet de bloemen dus in een vaas met lauw kraanwater, zorg ervoor dat de bloemen niet uitdrogen en verzorg uw boeket goed.

Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Wilt u graag een boeket laten bezorgen in of rondom Rijswijk en vraagt u zich af of het mogelijk is om uw boeket morgen al te laten arriveren? Dan hebben we goed nieuws voor u. Dat is zeker mogelijk. Door uw bestelling voor 14:00 af te ronden zorgt u ervoor dat u morgen al kunt genieten van een vers boeket. Vragen? Neem gerust eens contact met ons op.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.