Bloemen bezorgen Katwijk

Woont u in Katwijk of kent u iemand die hier of in de nabije omgeving woont? Houdt u ervan om bloemen in huis te halen of wilt u juist iemand anders laten genieten van bloemen? Bloemen zijn enorm fijn om in huis te halen, maar daarnaast ook nog eens een zeer geschikt cadeau voor iemand die u wilt verrassen. Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en kunnen uw boeket dus ook in perfecte staat in Katwijk laten arriveren. Wilt u hier alles over weten? Lees dan vooral even verder.

Voordelen van bloemen in huis

Niet iedereen weet dit, maar bloemen kunnen echt een wereld van verschil maken voor de gemoedstoestand van een persoon. Dit omdat bloemen met hun geur en aanzicht ervoor zorgen dat uw hersenen meer gelukstofjes aanmaken. Dit klinkt misschien gek, maar is wetenschappelijk toch echt bewezen. Bloemen zorgen dus voor een beter humeur, maar halen daarnaast ook uw stressniveau omlaag. Alsof dit nog niet genoeg is zorgen bloemen ervoor dat u meer creativiteit en concentratie zal ervaren. Dit maakt het in huis halen van bloemen een topidee, maar zorgt er ook voor dat bloemen ideaal zijn om bijvoorbeeld op uw (thuis)kantoor te plaatsen. Voor bedrijven die graag met enige regelmaat bloemen ontvangen hebben wij zelfs zakelijke bloemenabonnementen.

bloemen bezorgen katwijk

Waarom bloemen laten bezorgen?

‘’Ik kan de bloemen toch ook zelf ophalen bij mijn plaatselijke bloemist?’’, is een opmerking die wij vaak horen als mensen het over het in huis halen van bloemen hebben. Natuurlijk klopt dit ergens, maar toch raden we dit niet aan. Het vervoeren van bloemen kan namelijk ernstige gevolgen hebben voor de levensduur van uw boeket. Uw auto is namelijk geen ideale plek om bloemen te vervoeren en ook op de fiets is het vervoeren van bloemen niet ideaal. De kans dat u de bloemen beschadigd of laat uitdrogen is vrij groot. Wij vervoeren de bloemen in speciale boeketdozen die uw boeket voorzien van bescherming en daarnaast ervoor zorgen dat uw boeket vochtig blijft. Zo heeft ontvangt u van ons altijd prachtige bloemen in fantastische staat. Voor het versturen van een cadeau aan een bekende die ver weg woont is het laten bezorgen van bloemen helemaal ideaal. Terwijl u bezig bent bezorgen wij een boeket in Katwijk bij iemand die u graag wilt verrassen. Hoe leuk is dat?!

Voor 14:00 besteld, morgen in Katwijk

Wilt u graag morgen al bloemen ontvangen in Katwijk of lijkt het u leuk als u morgen al iemand kunt verrassen die hier woont? Dat kan! Door vandaag voor 14:00 een boeket te bestellen kunt u dit bewerkstelligen en geeft u ons de tijd om uw boeket zorgvuldig klaar te maken en te vervoeren. Kijk op onze site, kies uw favoriete boeket, doorloop eenvoudig alle stappen en maak de bestelling rond. Vragen? We helpen u graag.

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.