Bloemen bezorgen in Terneuzen

Ook zo’n liefhebber van bloemen en is het tijd voor een nieuw boeket op de tafel? Of is er iemand die wel een boeket als cadeau heeft verdiend? Bloemen zijn fantastisch om in huis te halen en een zeer geschikt cadeau voor allerlei momenten en gelegenheden. Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en doen dat ook nog eens voor een hele scherpe prijs. Wilt u alles weten over hoe ThuisUwBloemen de mooiste boeketten door het land brengt? Lees dan vooral even verder.

Altijd verse bloemen naar Terneuzen

De bloemen die wij bezorgen worden altijd rechtstreeks vanaf de kweker naar de eindbestemming vervoerd. Zo zorgen we ervoor dat de bloemen bij aankomst altijd supervers zijn. Dit heeft als voordeel voor u dat u lang kunt genieten van uw boeket. De bloemen die wij bezorgen worden verpakt in speciale boeketdozen die de bloemen onderweg voorzien van bescherming en water. Zo ontvangt u onbeschadigde bloemen die allesbehalve uitgedroogd zijn. Wij geven u de garantie dat de bloemen die u van ons ontvangt minsten zeven dagen zullen staan. Om dit te kunnen bereiken dient u het boeket wel te onderhouden. Hoe dit moet? Dat vertellen we hieronder.

Tips om bloemen te onderhouden

De bloemen die u in Terneuzen, of waar dan ook, ontvangt dient u natuurlijk te verzorgen. Hoe dat moeten? Hier volgen een paar cruciale tips:

  • Laat het boeket niet te lang wachten. Hoe eerder u het boeket in de vaas zet hoe eerder u ervan kunt genieten;
  • Haal het boeket los, snijdt van elke bloem een paar centimeter schuin af met een scherp mes en zet de bloemen in de vaas;
  • Zet de bloemen zo in de vaas dat er geen bladeren het water raken;
  • Vul de vaas met water en hou het waterniveau in de vaas gedurende de week in de gaten. Vul bij indien nodig en ververs het water 2/3 keer;
  • Plaats de bloemen niet ergens waar het boeket last hebben van de zon, de verwarming, de wind of een fruitschaal.

Welke bloemen naar Terneuzen?

Ons assortiment bevat vele prachtige boeketten. Zo hebben wij gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen die wij bezorgen. Al deze bloemen zijn in meerdere kleurencombinaties, formaten en uitvoeringen beschikbaar. Onze boeketten zijn geschikt voor feestelijke gelegenheden, maar kunnen we hebben ook varianten voor verdrietigere omstandigheden. Kijk hiervoor gerust rond op de site. Onze boeketten zijn ook te voorzien van een kaartje met persoonlijke boodschap. Zo wordt uw boeket nog net wat leuker voor de ontvanger.

Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Wilt u graag dat de bloemen die u bestelt morgen al arriveren? Vraagt u zich af of dit kan? We hebben goed nieuws voor u, dit is zeker mogelijk. Als u graag wilt dat wij morgen al een prachtig boeket afleveren dan dient u er wel voor te zorgen dat u uw bestelling vandaag voor 14:00 afrondt. Vragen? Neem gerust eens contact met ons op.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.