Zakelijk bloemen kopen

Bent u de baas, eigenaar, leidinggevende of werknemer van een kantoor, restaurant of ander bedrijf waar regelmatig gasten, klanten of andere bezoekers langskomen en wilt u ervoor zorgen dat uw pand fris en vrolijk oogt? Wilt u uw personeel, klanten of andere relaties verrassen met het schenken van een bos bloemen? Er zijn vele redenen waarom u als bedrijf bloemen zou willen kopen, plaatsen of schenken.

Waarom zakelijk bloemen kopen?

Er zijn talloze redenen om zakelijk bloemen te kopen. Ze verfraaien uw pand, zijn leuk om te ontvangen en nog leuker om te geven. We sommen een aantal redenen voor u op:

  • Uitstraling: Bloemen zorgen voor een frisse uitstraling van uw pand. Een mooie en verse bos bloemen op de bar van een restaurant, op de balie van een bioscoop, op de tafel in een kantoorruimte zorgen allemaal voor een fijne sfeer. De plekken waar bloemen zorgen voor een fijne en prettige uitstraling zijn ontelbaar.
  • Jubilea: Heeft u iemand binnen uw bedrijf die 5, 10, 12,5, 15, 20, 25 jaar of langer in dienst is? Verras deze persoon met een mooie bos bloemen als blijk van waardering.
  • Verjaardagen of andere festiviteiten: Is een werknemer of collega van u jarig, gaat hij of zij trouwen of is er iemand in uw bedrijf in verwachting of bevallen? Feliciteer deze werknemer met dit heugelijke feit door hem of haar een bos bloemen cadeau te geven.
  • Hart onder de riem: Wilt u een werknemer of collega een hart onder de riem steken vanwege ziekte, sterfte in de familie of andere droevige omstandigheden. Met een bos bloemen laat u zien dat u aan de medewerker denkt en hem of haar steunt.
  • Kerstcadeau: Wilt u uw medewerkers een mooi kerstcadeau geven als dank voor hun inzet? Een mooie bos bloemen is erg leuk om te geven aan uw personeel of collega’s.
  • Beloning goede prestaties: Heeft u iemand binnen uw bedrijf die goed presteert en wilt u dat kenbaar maken? Een bos bloemen met een persoonlijke boodschap is een goede manier om dit te vertellen aan deze persoon.

zakelijk bloemen bestellen

Voordelen zakelijk bloemen kopen

Zakelijk bloemen kopen geeft u vele voordelen. Zo is het mogelijk om een zakelijk bloemenabonnement te nemen waarbij u de bloemen op rekening betaalt. Een abonnement is perfect voor als u op regelmatige basis bloemen wilt ontvangen voor bijvoorbeeld verfraaiing van uw pand. De bloemen kunnen wekelijks, tweewekelijks of op een andere periodieke basis worden bezorgd. U kunt de stijl van de bloemen en de dag van levering met ons afspreken zodat u altijd een mooi en vers bloemenboeket in huis heeft.

Echter is het niet noodzakelijk om een bloemenabonnement te nemen. Wanneer u collega’s of werknemers wilt verrassen kunt u de bloemen door ons laten bezorgen bij uw pand of bij de persoon thuis. De bloemen kunnen op rekening worden betaald als dit gewenst is. Het voordeel van zakelijk bloemen kopen en laten bezorgen is dat het u vrijwel geen tijd kost om een leuk cadeau te geven. U besteld de bloemen heel eenvoudig online en hoeft verder niks te doen. Zo kunt u weer aan het werk, terwijl wij ervoor zorgen dat de bloemen in prachtige staat verschijnen wanneer u dat wilt.

Zakelijk bloemen bestellen?

Zakelijk bloemen kopen of een bloemenabonnement zorgen er dus voor dat u uw collega’s of personeel kan verrassen of dat u altijd verse bloemen in uw pand heeft. De stijl van de bloemen en de andere mogelijkheden kunt u heel eenvoudig aan ons doorgeven. Wij zorgen ervoor dat u na bestelling geen omkijken naar de bloemen heeft en dat ze arriveren bij uw pand of collega. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? U kunt ons altijd benaderen voor vrijblijvend advies op maat.

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.