Bloemen bezorgen in Utrecht (stad)

Wordt u ook altijd vrolijk van bloemen en wilt u graag bloemen laten bezorgen? Woont u in of in de omgeving van Utrecht? Bloemen verfraaien uw woning en zijn een perfect cadeau om te geven omdat de bloemen met liefde en passie voor u worden gekweekt, geplukt, vervoert en bezorgt. Hieronder zijn de bloemen van topkwaliteit. Bloemenbezorging is mogelijk in de gehele regio Utrecht en kan zeer snel geregeld worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bloemen te laten bezorgen in de regio van Utrecht? We vertellen u alles wat u moet weten.

Bloembezorging in Utrecht

Heeft u een vriend(in), familielid, collega, kennis of andere bekende die iets te vieren heeft of juist door een moeilijke periode gaat en wilt u deze persoon feliciteren of juist laten weten dat u hem of haar steunt? Door deze persoon een bloemenboeket te versturen verrast u hem of haar en zal u deze persoon ongetwijfeld blij maken en verrassen. Maar natuurlijk is ook mogelijkheid om bloemen op uw eigen adres af te laten leveren. Wanneer u graag uw woon- of huiskamer wilt opleuken met een fraaie bos bloemen en dit boeket graag door ons laat bezorgen komen wij graag bij u langs. De bloemen die u wilt bezorgen worden, indien u op werkdagen voor 15:00 bestelt, binnen 24 uur na uw bestelling afgeleverd.

boeket bezorging utrecht

Welke bloemen bestel ik?

U kunt verschillende bloemen laten bezorgen door ons. Zo kunnen wij prachtige normale boeketten en plukboeketten afleveren. Deze met zorg samengestelde boeketten zijn erg vrolijk en sierlijk en kunnen naar uw wens worden gemaakt. Zo kunt u de kleuren en de formaten van de boeketten zelf kiezen. De formaten die wij voor u hebben zijn klein, middel en groot. De kleuren van onze sierlijke boeketten zijn oranje, rood en geel en wit, roze, groen.

Natuurlijk bezorgen wij ook rozen. Zoals sommige mensen weten verschuilen er veel boodschappen in de kleur van een roos. We noemen een aantal betekenissen die de kleur van rozen met zich meenemen:

  • Rood: Liefde, romantiek, passie, hartstocht
  • Wit: Een nieuwe start, onschuld, eenvoud
  • Roze: Adoratie, elegantie, hoop

Ook het aantal rozen dat u verstuurt heeft een bepaalde boodschap. Zo zegt 1 roos dat u van iemand houdt, 2 rozen dat u en uw geliefden het perfecte stel zijn, 7 rozen dat u helemaal gek bent op iemand en verklaart u iemand met 100 rode rozen de eeuwige liefde.

Bloemen versturen naar Utrecht

Bent u geïnteresseerd in het versturen van bloemen naar uw woning of dat van iemand anders die Utrecht woont? Bestel de bloemen op werkdagen voor 15:00 en wij zorgen ervoor dat de bloemen binnen 24 uur worden afgeleverd. Doordat de bloemen rechtstreeks van de kweker worden vervoert ontvangt u het boeket altijd in perfecte staat.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.