Bloemen bezorgen in Amersfoort

Bent u woonachtig in Amersfoort of in de nabije omgeving van deze stad? Of kent u iemand die in deze regio woont? Wilt u uzelf of iemand anders verrassen met een verse en fraaie bos bloemen? Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en kunnen onze prachtige boeketten dus ook in regio Amersfoort bezorgen. Onze boeketten komen rechtstreeks vanaf de kweker waardoor er altijd verse boeketten in topstaat aan de deur komen. Wilt u alles weten over onze bloemen en hoe wij die bezorgen? Lees dan dit artikel.

Waarom bloemen laten bezorgen?

Misschien vraagt u zich af waarom u bloemen zou laten bezorgen. U kunt de bloemen natuurlijk ten slot van rekening ook zelf ophalen bij een plaatselijke bloemist of supermarkt. Toch zitten hier vaak nog wel wat nadelen aan. Zo kost dit in eerste instantie wat tijd die u wellicht niet heeft. Andere nadelen zijn de bloemen die uzelf ophaalt tijdens het vervoer kunnen beschadigen. Bloemen met de auto of fiets vervoeren is vaak lastig en kan de bloemen serieus beschadigen of uitdrogen. De bloemen die wij bezorgen worden in speciale boeketdozen verzonden. Deze dozen zorgen ervoor dat de bloemen in perfecte staat arriveren. De bloemen worden in de doos namelijk voorzien van water en kunnen niet beschadigen vanwege de stevigheid. Dit maakt het versturen van bloemen dus een goede optie wanneer u zeker wilt weten dat de bloemen in goede staat aankomen.

bloemen in amersfoort

Welke bloemen kan ik laten bezorgen?

Ons assortiment bevat verschillende boeketten. Zo hebben wij gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen in ons assortiment. Onze gemengde boeketten en plukboeketten, ook wel veldboeketten genoemd, zijn er in diverse kleurensamenstellingen en verschillende formaten. Wij hebben hele vrolijke boeketten voor heuglijke momenten, maar ook sobere boeketten die geschikt zijn bijvoorbeeld iemand sterkte te wensen bij nare gebeurtenissen. De rozen die wij verkopen zijn in rood, wit en roze beschikbaar. Wij hebben de rozen in drie formaten en voor een zeer scherpe prijs.

Bloemen naar Amersfoort; voor 14:00 besteld = morgen in huis

Dankzij onze goede samenwerkingen en goede verbinding tussen kweker en transport kunnen wij onze bloemen zeer snel bezorgen. Sterker nog, wanneer u vandaag voor 14:00 uw bestelling rondmaakt zal u de bloemen morgen ontvangen. Onze bloemen zijn zeer scherp geprijsd en zullen altijd in perfecte staat arriveren. Onze bloemen hebben dan ook de garantie dat zij 7 dagen in goede staat in uw vaas blijven staan. Wilt u graag een fraai boeket bestellen? Kijk dan op onze site voor onze diverse mooie bloemboeketten.

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.