gemengd bloemen boeket
Boeket Gongy
Vanaf:  10,95 Selecteer opties

Boeket Gongy

Vanaf:  10,95

Bent u op zoek naar een gemengd boeket met rode en oranje bloemen, dan is dit boeket precies wat u zoekt. De combinatie zorgen voor een prachtig effect! (excl. vaas)

Wissen

  • Binnen 48 uur geleverd
  • Verse bloemen, rechtstreeks van de kweker
  • Aangezien het een natuurproduct betreft kan het boeket iets afwijken van de foto.

Beschrijving

Heeft u een mooi boeket bloemen in huis gehaald of bent u van plan om bloemen te laten bezorgen? Vraagt u zich af hoelang bloemen doorgaans blijven leven? Bloemen die u door ons laat bezorgen hebben de garantie dat ze zeven dagen blijven staan. Indien u de bloemen op de juiste manier verzorgt zal dit in vele gevallen zelfs nog langer zijn. Wilt u weten hoelang bloemen blijven staan en wat u eraan kan doen om de levensduur van uw bloemen te verlengen? Lees dan dit artikel

Hoelang gaan bloemen doorgaans mee?

Bloemen die u door ons laat bezorgen hebben een stagarantie van zeven dagen. Dit betekent dat de bloemen minimaal zeven dagen in goede staat zullen blijven na aflevering. Doorgaans gaan bloemen gaan bloemen wel langer mee dan dit. Tien dagen tot veertien dagen is eerder regel dan uitzondering voor de levensduur van onze bloemen. Wilt u weten hoe u uw steentje kunt bijdragen aan de levensduur van de bloemen? Dat leggen we hieronder uit.

Optimaal genieten van uw bloemen

Wanneer u bloemen in huis heeft gehaald of door ons aan uw deur heeft laten bezorgen dan wilt u natuurlijk dat de bloemen zo lang mogelijk mooi blijven. Dit doet u door de bloemen zo snel mogelijk in de vaas te zetten. Onderneem de volgende stappen één voor één en geniet zo lang mogelijk van uw fraaie bos bloemen:

  • Kies een schone vaas die groot genoeg is voor uw boeket.
  • Vul de vaas voor driekwart met lauw kraanwater.
  • Snij van elke bloemsteel een paar centimeter schuin af met een zeer scherp mes.
  • Plaats de bloemen na het snijden zo snel mogelijk in de vaas.
  • Zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen. Doet u dit niet dan zullen er bacteriën in het water groeien.
  • Zet de vaas neer op een mooie en geschikte plek.

Juiste plek voor bloemen

Wanneer de bloemen in de vaas staan en er geen bladeren in het water hangen kunt u een goede plek voor uw bloemen uitzoeken. Bloemen kunnen slecht tegen warmte, zonlicht, wind en tocht. Zet de bloemen dus niet in een vensterbank waar de zon schijnt, onder een openstaand raam, naast de verwarming of ergens anders waar deze factoren een rol spelen. Zet de bloemen ook niet naast een fruitschaal. Fruit stoot namelijk een bepaald gas uit waar bloemen slecht op reageren.