Bent u een enorme liefhebber van bloemen en houdt u ervan om bloemen in huis te hebben? Bent u woonachtig in Purmerend en lijkt het u fantastisch om een prachtig boeket voor een scherp prijsje aan uw voordeur te mogen ontvangen? Wij bezorgen bloemen in heel Nederland en komen dus met enige regelmaat ook in of in de buurt van Purmerend. Wij bezorgen boeketten altijd zo spoedig mogelijk en kunnen zelfs morgen al in Purmerend zijn met een mooie bos bloemen. Meer weten over het bestelen van bloemen? Lees dan vooral even verder.

Bloemen laten bezorgen in Purmerend

Wilt u graag bloemen in huis halen en vindt u het fijn als de bloemen bij u worden afgeleverd terwijl u bijvoorbeeld aan het werk bent? Wij bezorgen bloemen door heel het land en kunnen onze boeketten dus ook in Purmerend afleveren. Maar welke bloemen bezorgen wij dan zoal? Al onze boeketten kunt u natuurlijk op onze site vinden, maar we zullen u alvast even een idee geven van wat u kunt verwachten. Ons assortiment bevat vele boeketten die wij in meerder formaten kunnen leveren. Wij hebben onder andere prachtige gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen. De losse rozen kunnen wij in ieder denkbaar aantal afleveren. Wilt u dus graag iemand verrassen met 10/20/50/100 of wat voor aantal rozen dan ook? Dat kan! Op onze site is het heel eenvoudig. Klik eerst op de gewenste roos en doorloop vervolgens heel eenvoudig de stappen.

boeket bloemen Purmerend

Altijd verse bloemen aan de deur in Purmerend

De bloemen die wij bezorgen worden altijd rechtstreeks vanaf de kweker naar u vervoerd. Zo ontvangt u altijd verse bloemen aan de deur. Om deze reden kunnen wij u dan ook de garantie geven dat onze bloemen minstens zeven dagen zullen staan. Natuurlijk moet u hiervoor de bloemen wel op de juiste manier verzorgen. Hoe dit moet? We raden het volgende aan:

  • Doe de bloemen in een schone vaas die geschikt is voor het formaat van het boeket.
  • Snij van elke bloemsteel een x-aantal centimeter schuin af met een zeer scherp mes.
  • Plaats alle bloemen in de vaas en zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen.
  • Zet vervolgens de bloemen op een plek waar zonlicht, wind, tocht of warmte niet de levensduur van het boeket kunnen verstoren. Zet de bloemen ook niet naast een fruitschaal.

Vandaag besteld, morgen in Purmerend

Wilt u graag dat de bloemen die u bij ons besteld morgen al in Purmerend aankomen? Dat kan! Zorg er dan wel voor dat de bloemen voor 14:00 zijn besteld. Dit geeft ons de tijd om de bloemen te binden, te verpakken en te vervoeren. Kijk op onze site voor ons uitgebreide assortiment en maak uw keuze. Heeft u vragen? U kunt ook heel eenvoudig contact met ons opnemen.

Bloemen laten bezorgen!

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.