Bloemen bezorgen Hoorn

Bent u woonachtig in Hoorn en houdt u ervan om bloemen op tafel te hebben staan? Of kent u iemand die in Hoorn woonachtig is en wilt u hem/haar graag eens verrassen met een mooi boeket bloemen? Bloemen zijn enorm leuk om zelf op tafel te zetten, maar ook erg geschikt als cadeau voor allerlei gelegenheden. Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en bezorgen onze boeketten dus ook in Hoorn. Wilt u alles weten over onze bezorgservice? Lees dan even verder.

Altijd verse bloemen aan de deur in Hoorn

Ons assortiment puilt uit van de prachtige boeketten. Wij hebben gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen in meerdere formaten en ook nog eens in verschillende kleurencombinaties. Zo hebben wij boeketten met hele vrolijke en frisse kleuren, maar hebben we ook boeketten die wat soberder zijn. Zo is er voor elke boodschap een geschikt boeket, maar kunt u ook altijd een boeket vinden dat past bij de tijd van het jaar. Op die manier zijn bloemen dan ook de perfecte manier om het seizoen in huis te halen.

De boeketten die wij bezorgen worden altijd rechtstreeks vanaf de kweker naar u toe gebracht. Zo heeft u aan de deur altijd verse bloemen. Om die reden kunnen we u dan ook de garantie geven dat onze bloemen minimaal zeven dagen zullen staan. Om dit ook daadwerkelijk te bereiken dient u uw bloemen natuurlijk wel goed te verzorgen.

boeket bezorging hoorn

Bloemen verzorgen

De bloemen die in Hoorn en omgeving bij u aan de deur komen kunt u beter zo snel mogelijk in een vaas zetten. Niet dat het kwaad kan om het niet te doen, maar hoe eerder de bloemen in de vaas staan, hoe eerder u ervan kunt genieten. Haal de bloemen uit de doos, pak een schone en geschikte vaas en begin met het afsnijden van de bloemstelen. Snij van elke bloem een x-aantal centimeter schuin af met een zeer scherp mes. Na het afsnijden kunt u de bloemen in een vaas zetten. Zorg ervoor dat alle bloemstelen in het water staan en laat geen bladeren in het water hangen. Kies vervolgens een mooie plek uit voor uw boeket. Zet bloemen niet op een plek waar te veel zonlicht, warmte, wind of tocht is. Zet bloemen ook niet naast een fruitschaal.

Bloemen als cadeau: Maak het persoonlijk

Is er iemand in uw omgeving die iets te vieren heeft, maar kunt u niet bij deze persoon op bezoek? Wilt u toch een cadeau versturen? Bloemen zijn het perfecte cadeau om op afstand aan iemand te geven. Maar bloemen zijn ook geschikt om te schenken aan mensen die door een lastige periode gaan. Iemand die rouwt of door een moeilijke periode gaat kan zich enorm gesteund voelen door het krijgen van een fraai boeket. De bloemen die wij bezorgen kunnen worden voorzien van een kaartje met persoonlijke boodschap. Zo wordt u cadeau nét wat persoonlijker en nóg leuker voor de ontvanger.

Voor 14:00 besteld, morgen in huis

De bloemen die u vandaag voor 14:00 besteld, kunnen wij morgen al bij u afleveren. Zo heeft u spoedig bloemen in huis of kunt u morgen al iemand verrassen met een prachtig boeket. Onze boeketten worden vervoerd in speciale boeketdozen die ervoor zorgen dat de bloemen altijd in perfecte staat arriveren. Kijk snel op onze site voor het assortiment, maak uw keuze en rondt uw bestelling af. Vragen? Neem gerust contact op!

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.