Wordt u ook zo blij van een mooi, vrolijk en kleurrijk bloemenboeket? Wilt u dit boeket graag ontvangen of laten bezorgen in Amsterdam of de nabije omgeving? Onze boeketten zijn zorgvuldig en liefdevol samengesteld en ogen prachtig. Dit maakt onze boeketten ideaal om in uw huis te plaatsen of om cadeau te geven aan vrienden, familie of andere bekenden. Wij bezorgen de mooiste boeketten, plukboeketten en rozen in Amsterdam.

Welke bloemen verstuur ik?

U kunt dus verschillende bloemen laten bezorgen. Ook de kleuren en formaten zijn variabel. Zo kunt u boeketen of plukboeketten in de kleuren rood, geel en oranje of wit, roze en groen laten bezorgen. Plukboeketten zijn bloemen die op een speelse wijze worden samengesteld en variëren qua hoogte. Het formaat van de boeketten die u wil versturen kunnen klein, middel en groot zijn. Boeketten of plukboeketten zijn zeer geschikt om uw huis mee op te leuken of om cadeau te geven aan iemand die iets te vieren heeft. Denk hierbij aan verjaardagen, bruiloften, jubileums en andere festiviteiten.

Rozen zijn meer geschikt om te geven aan iemand van wie u erg veel houdt. Wilt u uw man, vrouw, vriend(in), of ouders verrassen met bloemen. Dit kan erg goed met rozen. Rode rozen staan voor liefde en romantiek en kunnen dus heel goed aan één van uw geliefden worden gegeven. Witte rozen staan voor een nieuwe start, trouw of eenheid en zijn dus ook erg geschikt. Roze rozen zijn voor personen die u adoreert, elegant vindt of geluk wil wensen. Donkerroze rozen staan voor dankbaarheid. Bedenk dus welke boodschap u wilt verzenden en kies op basis daarvan de kleur van de rozen.

Maar niet alleen de kleur van de rozen zegt iets over dat wat u wilt vertellen. Ook het aantal rozen is van belang. Zo zegt u met 1 roos dat u van iemand houdt, met 2 rozen dat u van mening bent dat u en uw geliefde het perfecte koppel zijn, 12 rozen dat u de ontvanger erg dankbaar bent en verklaart u met 100 rode rozen iemand de eeuwige liefde. Let dus bij het bestellen van rozen ook op het aantal rozen dat u verzend.

bloemen bezorgen amsterdam

Voordelen bloemenbezorging Amsterdam

Bloemen versturen naar Amsterdam kent vele voordelen. Zo kunt u met het versturen van een bloemetje iemand een cadeau of presentje geven zonder dat u het drukke verkeer in moet en veel tijd kwijt bent. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bloemen altijd in perfecte en verse staat aankomen. Omdat wij de bloemen direct van de kweker naar het adres brengen ontvangt u altijd verse bloemen. Om deze bloemen vers te houden kunt u het volgende doen:

  • De bloemen schuin afsnijden met een scherp mes.
  • De vaas tot de juiste hoogte vullen met water. Doorgaans is ¾ vaas voldoende
  • Goed in de gaten houden hoeveel water er nog in de vaas zit en aanvullen indien nodig. Vooral met rozen moet u opletten. Deze bloemen drinken erg veel water.
  • Bladeren verwijderen uit het water. De bladeren zorgen voor bacteriën en die zorgen ervoor dat de bloemen het sneller zullen begeven.

Bloemen laten bezorgen!

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.