Bloemen bezorgen Waalwijk

Bent u woonachtig in Waalwijk of kent u iemand die in Waalwijk woont? Wilt u graag bloemen in huis halen of uw familielid, vriend, kennis of collega die in Waalwijk woont verrassen met een mooie bos bloemen? Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en kunnen onze schitterende boeketten dus ook in het prachtige Waalwijk afleveren. Wilt u alles weten over de bloemen die wij bezorgen en onze manier van werken? Lees dan even verder!

De allermooiste boeketten naar Waalwijk

Ons assortiment puilt uit van de prachtige boeketten. Het is eigenlijk onmogelijk om een tweederangs bosje bloemen op onze site te bestellen. Ons assortiment beschikt namelijk alleen over topkwaliteit bloemen die wij rechtstreeks vanaf de kweker door heel het land vervoeren. Wij bezorgen diverse gemengde boeketten die passen bij elke tijd van het jaar, hebben prachtige veld- en plukboeketten in ons assortiment en hebben allerlei rozen die wij kunnen afleveren. De rozen zijn er zowel gemengd als in boeketten van ieder gewenst aantal. Wilt u een geliefde graag verrassen met 50-rozen? Dat is geen enkel probleem voor ons.

bloemen kopen waalwijk

Bloemen cadeau versturen naar Waalwijk

Wilt u iemand die u goed kent, bijvoorbeeld een vriend, kennis, collega, familielid of ander persoon, graag verrassen met een prachtige bos bloemen? Wilt u graag dat deze schitterende bos in perfecte staat arriveert? Wij bezorgen bloemen in speciale boeketdozen en zijn er zeer bedreven in om bloemen in perfecte staat te laten arriveren. De bloemen die wij bezorgen komen ook nog een rechtstreeks vanaf de kweker waardoor de bloemen erg vers zijn. We geven u dan ook de garantie dat onze bloemen, indien u ze op de juiste manier verzorgt, minimaal een week zullen staan.

Bloemen verzorgen

Wanneer u bloemen heeft ontvangen in Waalwijk dan wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw prachtige boeket. Om u hierbij te helpen geven we u een aantal tips:

  • Plaats de bloemen zo snel mogelijk in een vaas met water.
  • Kies een vaas van het juiste formaat en zorg ervoor dat de vaas schoon is.
  • Vul de vaas voor driekwart met water, tenzij u tulpen of chrysanten heeft. In dat geval volstaat een gevulde bodem.
  • Snijdt de bloemen schijn af met een zeer scherp mes.
  • Plaats de bloemen in de vaas en zorg ervoor dat elke bloem het water raakt.
  • Zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen.

Voor 14:00 besteld, morgen in Waalwijk

Wij kunnen onze prachtige boeketten morgen al in Waalwijk laten arriveren. Indien u dit wilt dan is het noodzakelijk om uw bestelling vandaag voor 14:00 af te ronden. Zo geeft u ons de tijd en de kans om het mooiste boeket te plukken, te binden, in te pakken en tijdig naar Waalwijk te brengen. Kijk snel op onze website voor het assortiment, kies uw favoriete boeket en bestel een prachtige bos!

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.