Bloemen bezorgen in Zutphen

Woont u in Zutphen en wilt u graag bloemen in huis halen om zelf van te kunnen genieten? Of wilt u iemand die in Zutphen woont graag verrassen en/of verwennen met een prachtig boeket? Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en kunnen onze boeketten ook in Zutphen afleveren. Sterker nog, wij bezorgen bloemen voor een hele mooie prijs en zorgen ervoor dat onze boeketten ook nog eens in prachtige staat arriveren in Zutphen. Wilt u alles weten over onze bloemenbezorgdienst? Lees dan vooral verder.

Altijd verse bloemen in Zutphen

De bloemen die wij vervoeren gaan altijd rechtstreeks vanaf de kweker naar de klant. Zo zorgen we ervoor dat de bloemen die u besteld altijd vers zijn bij aankomst. Als u zelf wel eens bloemen heeft vervoerd met de auto dan weet u dat het lastig is om bloemen mooi te houden tijdens een autorit. Wij hebben door de jaren heen hier veel ervaring in opgelopen. Zo bezorgen wij onze boeketten in speciale boeketdozen en voorzien we de bloemen onderweg van water. Zo zijn de bloemen onderweg beschermd en drogen ze niet uit. De bloemen komen dus altijd in perfecte staat bij u of de persoon die u een boeket cadeau wilt geven aan de deur. Wij geven dan ook de garantie dat de bloemen die u bij ons besteld minimaal zeven dagen zullen staan. Zo kunt u lang genieten van uw verse boeket. Let op: Om lang te kunnen genieten van uw boeket moet u uw boeket natuurlijk wel verzorgen.

Hoe verzorg ik mijn boeket?

Om lang te kunnen genieten van uw boeket raden we het volgende aan:

  • Haal de bloemen na aankomst uit de doos en maak het boeket los;
  • Pak een schone vaas die geschikt is voor het formaat van uw boeket en vul de vaas met lauw kraanwater;
  • Snij van elke bloemsteel een x-aantal centimeter schuin af met een scherp mes;
  • Plaats de bloemen in de vaas en zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen;
  • Zet uw boeket op een plek waar geen wind/zonlicht/verwarming de conditie van uw boeket kan verstoren.

Welke bloemen laten bezorgen in Zutphen?

Wanneer u bloemen in huis wilt halen of iemand in Zutphen wilt verrassen met een mooi boeket dan bent u natuurlijk wel benieuwd naar welke bloemen er zoal te bezorgen zijn. Ons assortiment is zeer uitgebreid. Zo hebben wij diverse gemengde boeketten, plukboeketten, losse rozen en gemengde rozen die wij bezorgen. De bloemen die wij afleveren zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, gebeurtenissen en momenten. Indien u het boeket aan iemand cadeau geeft kunt u de bloemen voorzien van een kaartje met persoonlijk boodschap.

Voor 14:00 besteld, morgen in Zutphen

De bloemen die u vandaag voor 14:00 bij ons besteld kunnen wij morgen al in Zutphen afleveren. Wacht dus niet langer en kijk op onze site voor het uitgebreide assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.