Bloemen bezorgen in Ede

Bent u woonachtig in het prachtige Ede en wilt u graag een prachtig boeket bloemen ontvangen? Of woont u zelf niet in Ede, maar zou u graag iemand die hier woonachtig is willen verrassen met een mooi boeket? Bloemen zijn fantastisch om in huis te halen, maar ook een geschikt cadeau voor allerlei gebeurtenissen. Zou u graag meer willen weten over onze scherp geprijsde bezorgdienst? Lees dan lekker even verder!

Bloemen laten bezorgen

‘’Ik kan bloemen toch gewoon bij de bloemist halen’’, is wat mensen vaak zeggen wanneer zij horen over een bloemenbezorgdienst. In sommige gevallen klopt dit natuurlijk, maar toch is het bezorgen van bloemen eigenlijk altijd een verstandig besluit. Dit om meerdere redenen. Wanneer u de bloem besteld voor in uw eigen huis dan wilt u natuurlijk de mooiste van het mooiste in huis halen. U zal het vast al eens meegemaakt hebben dat u bij thuiskomt erachter komt dat de bloemen die u net gekocht heeft al zijn beschadigd en deels zijn uitgedroogd. Hierdoor gaat uw boeket eerder dood. Dit wilt u natuurlijk niet en daarom raden wij aan om de bloemen door ons te laten bezorgen. Wij bezorgen bloemen in speciale boeketdozen. Hierdoor arriveren de bloemen altijd in perfecte staat bij aankomst.

bloemen bezorgen in Ede

Welke bloemen kunnen bezorgd worden?

Onze boeketdozen zijn geschikt voor allerlei boeketten. Wij hebben op onze site diverse prachtige boeketten en verkopen ook rozen in ieder gewenst aantal. Onze boeketten zijn er in verschillende formaten en kleurencombinaties. Neem gerust even een kijkje, kies uw favoriete boeket en maak uw bestelling compleet. De bloemen die u vandaag voor 14:00 besteld kunnen morgen al in Ede zijn. Onze bloemen zijn daarnaast ook nog eens scherp geprijsd. Zo heeft u prachtige bloemen snel in huis voor een mooie prijs. Dat onze bloemen zo goedkoop zijn betekent overigens niet dat de bloemen kwalitatief minder zijn. Sterker nog, u krijgt van ons de garantie dat de bloemen minimaal zeven dagen zullen staan.

Bloemen bestellen Ede

Weet u al welk boeket u in huis gaat halen of met welke boeket u iemand gaat verrassen? Wacht dan niet te lang en zorg ervoor dat de bloemen morgen al arriveren. Twijfelt u nog over het boeket dan kunt u even lekker rondneuzen of contact met ons opnemen. Vragen staat immers altijd vrij bij ons.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.