Geboorte bloemen

Is er een vriend(in), familielid, collega, kennis, bekende of andere persoon uit uw omgeving die een kind ter wereld heeft gebracht? Wilt u de kersverse ouders graag verrassen en feliciteren met hun kleine wondertje? Een vrolijke en verse bos bloemen is bij uitstek de manier om iemand te feliciteren met de geboorte van een zoon of dochter. Wilt u alles weten over het versturen van bloemen? Lees dan vooral even verder.

verse bloemen verzorgen
bloemen bezorgen assen
bloemen mooi houden

Waarom onze bloemen?

Waarom bloemen versturen na geboorte van een kind?

Wanneer een vrouw bevallen is en u op kraamvisite komt is het heel gebruikelijk om een bos bloemen en een cadeau voor de kleine spruit mee te nemen. Nu kan het natuurlijk voorkomen dat u niet op kraamvisite gaat of kan gaan, maar toch een felicitatie wilt versturen. Een bos bloemen is de perfecte manier om iemand op afstand te feliciteren. Onze bloemen worden rechtstreeks van de kweker naar het gelukkige stel gestuurd. De bloemen worden vervoerd in speciale boeketdozen die ervoor zorgen dat de bloemen in prachtige staat arriveren. Altijd verse bloemen in prachtige conditie aan de deur dus.

Maak het persoonlijk

Een bos bloemen is natuurlijk een prachtig gebaar om de nieuwbakken ouders te feliciteren. Wij hebben de mogelijk op bijpassende kaartjes aan het boeket toe te voegen. Op deze kaartjes kunt u een persoonlijke boodschap voor de ouders achterlaten. Dit maakt het cadeau net wat persoonlijker en leuker voor de ontvangers. Naast de optie om een kaartje toe te voegen aan het boeket, kunt u ook accessoires toevoegen aan uw bestelling. Denk hierbij aan een leuk beertje of hartjesknuffel voor het pasgeboren kind.

Wat voor bloemen zijn geschikt bij geboorte?

De geboorte van een zoon of dochter is natuurlijk een heuglijk moment. Bij gelegenheden als deze is het boeket dat u verstuurd minder belangrijk dan bij droevige gebeurtenissen. Wij raden bij vrolijke momenten aan om het vrolijkste en spontaanste boeket te selecteren. Denk hierbij aan grote boeketten met veel kleur en eventueel hoogteverschillen. Een plukboeket is bijvoorbeeld zeer geschikt. Ook rozen zijn een aanrader. Wij hebben gemengde boeketten met rozen, maar ook losse rozen in ons assortiment.

Bloemen versturen naar het ziekenhuis of andere locatie

We hopen natuurlijk van niet, maar het kan voorkomen, dat de moeder en het kind enige tijd in het ziekenhuis moeten verblijven na de bevalling. Deze periode is vaak erg lastig voor het gezin. Om de mensen uit uw omgeving te feliciteren en tegelijkertijd een hart onder de riem te steken is het mogelijk om het bloemenboeket naar het ziekenhuis of andere locatie te versturen. Indien u dit wilt is het handig als u enkele specifieke informatie over de ontvangers aan ons doorgeeft. Onze bezorger levert het boeket af bij de receptie en zal de informatie delen met de werknemers. Zij zullen ervoor zorgen dat de bloemen op de juiste plaats arriveren.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.