Bloemen bezorgen in Leeuwarden

Bent u ook zo’n liefhebber van bloemen en vrolijkt u ook altijd helemaal op wanneer u in een ruimte vol prachtige bloemen bent? Woont u in of dichtbij Leeuwarden? Wij kunnen bloemen bij u of uw vrienden, familie of kennissen in Leeuwarden aan de deur bezorgen. De bloemen die u bestelt worden met liefde en plezier voor het vak geplukt, direct van de kweker naar u gebracht en in geschikte dozen verzonden. Zo ontvangt u altijd bloemen van topkwaliteit.

Bloembezorging Leeuwarden

Wij bezorgen bloemen door het hele land. Zo kunnen wij uw bloemen dus bezorgen in Leeuwarden, maar ook in de kleinere omliggende dorpen. Waarom u bloemen zou willen bezorgen in de omgeving van Leeuwarden? Als u hier zelf woont dan spreekt dit voor zich. De bloemen vrolijken uw huis enorm op en zorgen voor een fijne sfeer. Een reden om bloemen bij een ander te laten bezorgen zou kunnen zijn om vrienden, familie, collega’s of andere bekenden een felicitatie of hart onder de riem te steken. Is er iemand die u kent in de omgeving Leeuwarden bijvoorbeeld jarig en bent u verhindert om op visite te komen? Verras deze persoon dan met een mooi bloemenboeket en laat zien dat u aan hem of haar denkt.

boeket bezorging leeuwarden

Rozen, boeketten of plukboeketten?

Weet u niet zo goed welke bloemen u wilt versturen? Eigenlijk kunt u hiermee geen fout maken. Toch is het ongebruikelijk om mensen die bijvoorbeeld in een periode van rouw verkeren een vrolijke bos bloemen te sturen. Het is dan gepaster om een somber boeket te sturen. Boeketten of plukboeketten zijn meer op zijn plaats bij mensen die iets te vieren hebben. Een plukboeket is vrijwel hetzelfde als een normaal boeket, maar is op een speelse wijze bij elkaar gebracht. Zo is een plukboeket verrassender en variabeler qua hoogte. Dit maakt het boeket zeer vrolijk en dus populair. De verschillende boeketten zijn in verschillende kleuren en formaten te bestellen.

Rozen zijn geschikt om te sturen naar mensen met wie een hele goede band heeft. Zo is een roos zeer geschikt voor uw geliefde, vader of moeder, broer of zus, zoon of dochter. Elke rozenkleur heeft een bijzondere betekenis. Zo staat een rode roos voor liefde en romantiek, een witte roos voor een nieuwe start en eenheid en een roze roos voor adoratie en geluk. Ook het aantal rozen dat u stuurt vertelt een boodschap. 1 roos zegt: ‘’ik hou van jou’’, zeven rozen zeggen dat u helemaal gek bent op iemand en 15 rozen betuigen uw spijt voor wat er gebeurd is.

Zo lang mogelijk genieten van uw bloemen

Wanneer u bloemen laat bezorgen om uw huis op te leuken dan wilt u natuurlijk ook zo lang mogelijk van deze bloemen genieten. Hier kunt u het nodige voor doen. We helpen u graag op weg:

  • De bloemen met een scherp mes schuin afsnijden zorgt ervoor dat de bloemen veel en voldoende water kunnen opnemen.
  • Vul de vaas voor ¾ met water voordat u de bloemen in de vaas zet.
  • Let erop dat er voldoende water in de vaas zit gedurende de tijd dat de bloemen staan. Zeker wanneer u rozen koopt moet u hierop letten. Met rozen kan het namelijk erg snel gaan.
  • Verwijder bladeren uit het water. De bladeren die in het water vallen zorgen namelijk voor bacteriën waardoor de bloemen het eerder zullen begeven.
Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.