Bloemen bezorgen in Lelystad

Bent u woonachtig in Lelystad en houdt u net als wij enorm van verse bloemen? Of kent u iemand die in Lelystad woont en wilt u hem of haar eens trakteren op een prachtig boeket? Bloemen zijn superleuk om in huis te halen, fantastisch om te mogen ontvangen en enorm geschikt voor allerlei gelegenheden als cadeau. Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en kunnen onze boeketten dus ook in Lelystad afleveren. Wilt u graag meer weten over onze bloemenservice en het bezorgen van bloemen in Lelystad? Lees dan even verder!

Welke bloemen laten bezorgen in Lelystad?

Nu kunnen we hier natuurlijk een woordgrapje proberen te maken over lelies en Lelystad, maar laten we dat maar gewoon achterwege laten. Wat we zeker niet achterwege zullen laten is ons enorme assortiment aan prachtige bloemen. Wij hebben namelijk de aller-, allermooiste gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen in ons assortiment. Weet u niet wat het verschil is tussen een plukboeket en een gemengd boeket? Dat zit hem voornamelijk in de stijl waarin het boeket is samengesteld. Plukboeketten zijn wat nonchalanter, hebben wat meer hoogteverschillen en zijn gewoon lekker losjes.

De rozen in ons assortiment zijn per kleur in ieder gewenst aantal te bestellen. Dus wilt u iemand verrassen met 10/20/30/40, of ieder ander aantal rozen in het wit/rood/roze? Dat kan heel eenvoudig via onze website. De rozen hebben wij in verschillende formaten. Kies dus uw favoriete kleur en selecteer vervolgens het door u gewenste aantal en het gewenste formaat van de rozen.

boeket bezorging lelystad

Bloemen voorzien van persoonlijke boodschap

De bloemen die u laat bezorgen kunnen natuurlijk heel goed voor uzelf zijn, maar kunnen natuurlijk ook een cadeau zijn. In het geval van een cadeau is het wellicht om uw bloemen te voorzien van een kaartje met daarop een persoonlijke boodschap. Zo maakt u uw cadeau nét wat persoonlijker en kunt u uw boodschap kenbaar maken. Door een gelukwens, felicitatie of andere boodschap op het kaartje te plaatsen maakt u de ontvanger ongetwijfeld nóg blijer dan hij of zij al zal zijn met het cadeau.

Voor 14:00 besteld, morgen in Lelystad

Wilt u graag bloemen in huis halen of iemand anders verrassen met een prachtig boeket bloemen? Lijkt het u fijn als de bloemen morgen al arriveren? Dat kan! Indien u dit wilt dan raden wij u aan om de bloemen vandaag voor 14:00 te bestellen. In dat geval kunnen wij de bloemen op tijd gereed maken en vervoeren. Kijk op onze website voor het assortiment, selecteer uw favoriete boeket en maak de bestelling compleet.  

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.