Bloemen bezorgen in Almere

Bent u woonachtig in Almere of in de buurt van deze stad en wilt u graag bloemen naar uw eigen woning laten versturen? Of kent u iemand die in regio Almere woont en wilt u deze persoon verrassen met een prachtig bloemenboeket? Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en kunnen dus ook in regio Almere onze boeketten afgeven. Onze bloemen zijn vanwege onze werkwijze en goede verbindingen tussen kweker en transport zeer scherp geprijsd. Wilt u alles weten over de boeketten die wij bezorgen?

Rechtstreeks van de kweker; vandaag besteld morgen in Almere

Onze bloemen komen rechtstreeks vanaf de bloemenkweker naar u toe. Hierdoor ontvangt u altijd een super vers boeket. De bloemen die wij afleveren hebben de garantie dat zij 7 dagen in mooie staat in de vaas blijven staan. Wanneer u de bloemen op de juiste manier verzorgd zal dit ongetwijfeld meer zijn. Wanneer u de bloemen vandaag nog voor 14:00 besteld zal u het boeket de volgende dag ontvangen.

bloemen Almere

Welke bloemen kan ik bestellen?

Om al onze boeketten te zien kunt u het beste even een kijkje nemen op onze website. Wij hebben onder het kopje boeketten verschillende opties voor u. Wij hebben gemengde boeketten, plukboeketten en losse of gemengde rozen. De gemengde en plukboeketten zijn er in verschillende varianten. Zo hebben we hele vrolijke en wat sobere boeketten die wij leveren. Zo heeft u voor elke aanleiding een geschikt boeket. De bloemen zijn in meerdere formaten te bestellen. Wij hebben de formaten klein, middel en groot in ons assortiment.

Bloemen verzorgen

Wanneer u bloemen besteld is het goed om te weten hoe u deze moet verzorgen. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw bloemen 7 dagen of meer in uw vaas kunnen staan. Hoe u uw bloemen moet verzorgen? Volg hiervoor de volgende stappen:

  • Pak een schone vaas die qua formaat geschikt is voor de grootte van uw boeket
  • Vul de vaas voor driekwart met lauw kraanwater
  • Pak een scherp mes en snij van elke bloemstengel een aantal centimeter schuin af
  • Plaats de bloemen in de vaas
  • Zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen

Vul regelmatig de hoeveelheid water aan tot driekwart en ververs het water eens in de 3/4 dagen.

Bloemen bestellen

Wilt u bloemen bestellen voor uzelf of iemand anders die woont in de regio van Almere? Wilt u één van onze scherp geprijsde boeketten bestellen die altijd in een prachtige staat arriveren? Kijk gerust op onze site. Nogmaals: Wanneer u voor 14:00 besteld zal het boeket de volgende dag al aankomen.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.