✔ Binnen 48 uur geleverd

✔ 7 dagen versgarantie

✔ Verse bloemen rechtstreeks vanaf de kweker

Staan uw vragen hier tussen?

Veelgestelde vragen

Voor 7,95 wordt het boeket overal in Nederland bezorgd!

Helaas, dat gaat niet lukken. Als u vandaag het boeket voor 16:00 uur besteld heeft u deze morgen in huis!

U kiest zelf de dag en de datum waarop u het boeket bezorgd wilt hebben. Het is mogelijk om de bloemen van dinsdag t/m zaterdag te bezorgen (m.u.v. feestdagen)

Nee, de naam van het boeket wordt niet vermeldt. Mocht u het boeket ‘Wander” wel mooi vinden maar de naam niet passend? Dan hoeft u zich dus geen zorgen te maken!

Bloemen zijn natuurproducten. Daardoor kan het boeket iets afwijken van de door ons getoonde foto’s. Echter zullen wij het boeket met grote zorg samenstellen. Hierdoor ontvangt u altijd een prachtig boeket. 

Het is helaas niet mogelijk om telefonisch te bestellen. U zult de bestelling online moet afhandelen. Tenzij het gaat om maatwerk aanvragen of bloemabonnementen. 

Ja. Zodra u op bevestigen heeft geklikt ontvangt u direct een orderbevestiging in uw mail. 

Als er niemand thuis is zullen we de bloemen bij de buren afleveren. 

De bloemen worden geleverd in een zogenaamd boeketten verpakking. Deze is voorzien van een klein sponsje waardoor vochtoverdracht mogelijk is. Daarnaast beschermd de verpakking de bloemen tegen schade waardoor de bloemen in optima performa bij uw thuis worden bezorgd. 

Ja dat is zeker mogelijk. Het is wel zaak om zoveel mogelijk informatie door te geven. Denk aan zaalnummers, kamernummers, standplaats en bijvoorbeeld meisjesnamen. 

Ja de prijzen zijn inclusief btw. Op de bloemen zit 9% btw en op de overige producten zoals kaartjes, beertjes en hartjes 21%.

Wilt u een groot aantal (> 25 stuks) boeketten bestellen? En wilt u hiervoor een speciale regeling? Mail dan uw wens naar wander@thuisuwbloemen.nl

Toch nog vragen?

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Verzending door heel het land

€ 7,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Verse bloemen

Rechtstreeks van de kweker

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

© 2020 Thuisuwbloemen.nl