Heeft u een geliefde van wie u enorm veel houdt en wilt u dat duidelijk maken aan deze persoon? Bent u op zoek naar een romantisch cadeau voor uw wederhelft en vraagt u zich af wat een leuk cadeau is? Om een romantisch cadeau te geven zijn er vele opties. Een van de beste opties is misschien wel het versturen van prachtig boeket bloemen. Wilt u alles weten over het verzenden van romantische bloemen?

Een romantisch cadeau voor uw partner of geliefde

Wilt u uw partner of geliefde graag verrassen met een romantisch cadeau, maar twijfelt u tussen een aantal dingen om te geven? Bonbons, chocolade, een sieraad, bloemen? Al deze geschenken zijn een romantisch gebaar om uw geliefde te geven. Eigenlijk is het geven van een verkeerd cadeau moeilijker dan het geven van een goed cadeau, maar toch twijfelen mensen vaak lang over wat zij moeten geven. Wij raden aan om dit zo min mogelijk te doen en adviseren u om bijvoorbeeld een combinatie van cadeaus te geven. Een prachtig sieraad dat is verpakt met een aantal mooie rozen is bijvoorbeeld een perfecte combinatie van romantische geschenken.

Bloemen: het meest romantische cadeau

Heeft u een partner van wie u zielsveel houdt? Wilt u uw partner verrassen of feliciteren met een heuglijk moment in jullie relatie? Bloemen zijn het perfecte cadeau voor vele gelegenheden. Denk hierbij aan de tijd dat jullie samen zijn, een partner die een nieuwe baan heeft gekregen, een nieuwe woning die gekocht of gehuurd is, een kind dat eventueel op komst is of andere mooie mijlpalen. Maar bloemen zijn niet alleen geschikt bij vrolijke momenten. Heeft uw partner moeilijk nieuws moeten verwerken dan is het een goed plan om hem of haar een steuntje in de rug te geven met een fraai boeket. Superromantisch!

Wat zijn romantische bloemen?

Het geven of laten bezorgen van een boeket bloemen is al een romantisch gebaar op zich. Maar wat zijn nou echte romantische bloemen? Rood is de kleur van de liefde en romantiek en wordt daarom ook veelvuldig gebruikt voor romantische boeketten. In ons assortiment zijn verschillende boeketten met de kleur rood te vinden. Bent u geen fan van de kleur rood? Dat is geen probleem. Ook andere bloemen kunnen worden aangeduid als zeer romantische boeketten. Wij raden wel aan om een boeket met veel kleur te laten bezorgen. Een boeket met vele vrolijke kleuren straalt leven en geluk uit. Kijk op onze website voor het assortiment. Tip: Onze boeketten kunnen worden voorzien van persoonlijke boodschap om uw boeket nog specialer en romantischer te maken. We raden aan om hier gebruik van te maken.

tips romantisch cadeau

Rozen: Superromantische bloemen

Van alle bloemen straalt de roos wel het meest romantiek uit. Vooral de rode roos is zeer geschikt voor uw partner omdat deze bloem staat voor liefde, romantiek en verlangen. Maar ook witte of roze rozen kunnen een romantische boodschap dragen. Wist u dat niet alleen de kleur van uw boeket belangrijk is, maar dat ook het aantal rozen dat u verstuurt een bepaalde boodschap heeft? De volgende aantallen hebben de volgende betekenissen:

  • 1 Roos: Wanneer u één roos aan iemand geeft dan wilt u deze persoon vertellen dat u van hem of haar houdt.
  • 2 Rozen: Wanneer u een relatie heeft en wilt laten merken dat u een mooie toekomst ziet met z’n tweeën dan zijn 2 rozen het ideale geschenk.
  • 7 rozen: Als u 7 rode rozen aan iemand geeft dan vertelt u deze persoon dat u helemaal gek op hem of haar bent.
  • 12 rozen: Indien u iemand wilt bedanken voor iets dat diegene voor u gedaan heeft dan kunt u deze persoon verrassen met 12 rozen. Zoals gezegd zijn de donkerroze rozen hiervoor zeer geschikt.
  • 13 rozen: Heeft u in het geheim een oogje op iemand en wilt u hem of haar dit duidelijk maken? 13 rozen vertellen uw adoratie voor deze persoon. Dit cadeau is zeer geschikt voor Valentijnsdag.
  • 15 rozen: Bent u de fout ingegaan en wilt u vragen om vergeving? Door iemand 15 rozen te geven betuigt u spijt en hoopt u op een nieuwe kans of start.
  • 24 rozen: Als u helemaal gek op iemand bent en wel elk uur van de dag aan hem of haar denkt dan kunt u dat deze persoon duidelijk maken door 24 rozen naar deze persoon te sturen.
  • 50 rozen: Is uw liefde voor iemand grenzeloos en wilt u dat vertellen? Zeg het met 50 rode rozen!
  • 100 rozen: Met 100 rozen wordt de eeuwige liefde aan iemand verklaart.
  • 365 rozen: Heeft u iemand in uw leven van wie u zielsveel houdt en aan wie u elke dag van het jaar denkt? 365 rozen zijn de perfecte manier om dit te vertellen.

Romantische bloemen laten bezorgen

Wilt u uw partner graag verrassen met een prachtig en vers boeket romantische bloemen? Wilt u graag dat uw bloemen morgen al in huis zijn en van absolute topkwaliteit zijn? Onze bloemen worden rechtstreeks vanaf de kweker naar u toe gebracht en zijn indien u de bloemen vandaag voor 14:00 besteld al de volgende dag in huis. De bloemen hebben de garantie om minimaal zeven dagen te staan en komen altijd in perfecte staat bij u aan.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.