Bent u eigenaar, directeur of leidinggevende van een bedrijf of bent u verantwoordelijk voor de personeelszaken van een bedrijf dat in nauw contact staat met zijn personeel? Heeft u één of meerdere personeelsleden die binnenkort een werkjubileum bij u vieren? Dit wilt u natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom is het leuk om uw werknemers te verrassen met een fraai cadeau. Maar wat is nou iets leuks om te geven? Dat vertellen we u in dit artikel.

Waarom werkjubileum vieren?

Een werkjubileum wordt vaak gevierd wanneer een medewerker 1, 5, 10, 12,5, 15, 20, 25 of meer jaar in dienst is bij dezelfde werkgever. Het vieren van een werkjubileum is een traditie die al jarenlang bestaat, maar zoals wel vaker met tradities wordt hier de laatste jaren nogal de brui aan gegeven. Wij raden ondernemers, werkgevers of medewerkers van de personeelsafdeling aan om echter wel aandacht te schenken aan jubilea op de werkvloer. Door het personeel te trakteren op een presentje of fraai cadeau geeft u uw werknemer de erkenning die hij of zij verdient en voelen personeelsleden zich fijn en gemotiveerd. Voor de werksfeer en relatie tussen werknemer en -gever is het belangrijk om werkjubilea niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

cadeautips werkjubileum

Geschikt cadeau voor werkjubileum

Er zijn vele cadeaus die u kunt geven aan uw personeel. Het is belangrijk om allereerst voor uzelf duidelijk te maken wat het budget is en welke jubilea er de komende tijd op de agenda staan. U wilt namelijk voorkomen dat u aan personeelslid X een prachtig cadeau geeft, maar er hierdoor geen geld meer is om personeelslid Y te verrassen met een presentje. Een cadeau hoeft geen grote post te zijn op uw begroting, maar indien het jaar erg succesvol verloopt kan u bij een jubileum wel uitpakken. Wat een geschikt cadeau is om een jubileum te vieren? Denk aan cadeaubonnen, fraai samengestelde pakketjes, een mooie ingelijste foto of een ludieke acties met de rest van het personeel. Fotoboeken of andere boekwerken als aandenken zijn ook gebruikelijk.

Bloemen als cadeau of toevoeging

Een ander geschikt cadeau kan een fraaie bos bloemen zijn. Dit kan een cadeau op zich zijn, maar kan ook een toevoeging zijn op een ander cadeau. Een bos bloemen is perfect om iemand mee te verrassen of om uw cadeau wat pakkender te maken. Een cadeaubon wordt namelijk leuker om te geven als hij zit vastgeplakt aan een groot boeket. Dit is maar één simpel voorbeeld, maar werkt op heel veel manieren. Op onze site staan diverse gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen die kunnen worden gegeven bij werkjubilea. Wij raden aan om voor vrolijke boeketten te gaan omdat dit past bij de gelegenheid.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.