Heeft u een Valentijn of wil je iemand duidelijk maken dat u in het geheim een oogje op hem of haar hebt? Wil jij dit doen door iemand te verrassen met een fraai cadeau? Het vinden van een geschikt cadeau voor uw huidige of toekomstige Valentijn is erg lastig. Wat geef je? Hoe kleed je het cadeau aan? En hoe zet je de stap om het cadeau te geven? Het geven van een cadeau aan een Valentijn is nogal lastig. In dit artikel geven we je een helpende hand om deze stappen goed aan te pakken.

Wanneer is Valentijnsdag?

U zal niet de eerste zijn die echt wel weet dat Valentijnsdag op 14 februari valt, maar toch deze datum vergeet en dus zijn geliefde niet trakteert op een cadeau. Doorgaans maakt u hiermee geen goede beurt. Zet dus een rode cirkel om deze datum en zorg ervoor dat u bijtijds uw cadeau geregeld hebt. Moet er iets online besteld worden? Doe dit dan tijdig, zo voorkomt u dat het cadeau wegens vertraging niet op tijd arriveert. Maar wat is dan een geschikt cadeau om te geven?

valentijnsdag cadeau

Cadeau voor Valentijnsdag?

Cadeaus voor Valentijnsdag brengen veel twijfels met zich mee. Is het cadeau wat ik in gedachten heb leuk genoeg? Is er een betere optie? Overdrijf ik niet een beetje? Eigenlijk is het geven van een verkeerd cadeau lastiger dan het geven van een goed cadeau. Iemand die een cadeau ontvangt is namelijk al blij verrast met het feit dat hij of zij wat mag ontvangen. Cadeaus voor Valentijnsdag zijn er in allerlei prijsklassen. Zo kan een Valentijns cadeau variëren van een mooie reis tot een sieraad en van een voertuig tot een chocoladereep. Alles is mogelijk en niks is verkeerd. Wat ook mogelijk is, is het opleuken van uw cadeau. Hoe dit kan? Lees vooral even verder.

Rozen of andere bloemen geven aan je Valentijn

Bloemen, en dan voornamelijk rozen, zijn zeer romantisch en geschikt om te geven aan jouw (eventueel toekomstige) geliefde. Vooral rode bloemen doen het erg goed omdat rood de kleur van de liefde is. Rozen of bloemen kunnen een cadeau op zich zijn, maar kunnen ook als toevoeging dienen. Een ander cadeau leuk aankleden doe je bijvoorbeeld met een met een paar rozen of een fraai boeket. Maar bloemen kunnen ook een op zichzelf staand cadeau zijn. Sterker nog: met rozen maak jij een mooie boodschap duidelijk. Je geeft met rozen aan dat van iemand houdt, verliefd op hem of haar bent of verlangd naar iemand. Onze webshop bevat vele boeketten en heeft ook rozen in meerdere kleuren die in elk denkbaar aantal besteld kunnen worden.

Morgen verse bloemen in huis

De bloemen die u bij ons besteld komen rechtstreeks vanaf de kweker naar u toe waardoor u altijd verse bloemen ontvangt. Deze bloemen komen altijd in perfecte staat aan en kunnen zelfs morgen al arriveren. Dan dient u wel uw bestelling voor 14:00 rond te maken. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat de bloemen morgen in huis zijn. De bloemen hebben de garantie om minstens zeven dagen te staan. Bij de goede verzorging kan deze tijd aanzienlijk worden opgerekt.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.