Heeft u een mooie bos bloemen in huis gehaald of bent u aan het wachten op uw bestelde boeket? Wilt u weten in welke temperatuur bloemen de meeste kans hebben op een lang leven? De verzorging en omgeving van bloemen zijn heel belangrijk voor de levensduur van uw boeket. Wilt u weten bij welke temperaturen bloemen langer blijven leven en wat u kunt doen om lang te genieten van uw boeket? Lees dan dit artikel.

Ideale temperatuur voor bloemen

Bloemen zijn natuurproducten die goed onderhouden moeten worden. Dit doet u door de bloemen met een scherp mes schuin af te snijden en de bloemen op een goede manier in een vaas te zetten. De temperatuur van uw ruimte is belangrijk voor de levensduur van uw boeket. Bloemen gedijen beter bij lagere temperaturen. Om bloemen te bewaren zijn temperaturen tussen de 5 en 10 graden Celsius perfect. In uw woning kan dit natuurlijk niet. De temperatuur in huis woning zal doorgaans nog prima zijn voor de bloemen, maar kan in de zomer wel wat hoog oplopen. Wij raden aan om in warme periodes extra goed voor uw bloemen te zorgen en goed de waterstand in uw vaas te controleren. Bloemen drinken namelijk veel water wanneer het warm is.

temperatuur verse bloemen

Laat bloemen wennen aan de temperatuur

Wanneer u bloemen van buiten naar binnen haalt, bijvoorbeeld als u van de winkel komt of bloemen laat bezorgen, is het goed om bloemen te laten wennen aan de nieuwe temperatuur. Dit kan door de bloemen bijvoorbeeld in de gang of in de bijkeuken te zetten. Deze ruimtes zijn doorgaans wat kouder. Staat de verwarming hier aan? Zet bloemen dan zo ver mogelijk weg bij deze warmtebron.

Zet bloemen buiten het bereik van een verwarming

Wanneer u bloemen in woon- of huiskamer zet is het belangrijk om een goede plaats te kiezen voor uw boeket. Zet bloemen niet in de buurt van een verwarming. Heeft u vloerverwarming en wilt u de bloemen even tijdelijk van tafel halen? Zet bloemen dan nooit op de grond. Verder raden wij aan om bloemen niet op een plaats te zetten waar de zon veel schijnt. Dit is slecht voor uw bloemen. Tocht en wind is ook niet goed voor uw boeket en daarom moet u bloemen ook niet plaatsen op een plek met veel tocht. Als laatste raden we af om de bloemen naast een fruitschaal te zetten. Fruit stoot namelijk gas uit dat zeer schadelijk is voor de levensduur van uw boeket.

Bekijk onze prachtige boeketten

Wij bezorgen onze prachtige boeketten in de omgeving Zevenhuizen. Dit betekent dat wij onze boeketten afleveren in onder andere Rotterdam Nesselande, Gouda, Zoetermeer, Bleiswijk, Reeuwijk, Moordrecht, Waddinxveen, Moerkapelle en een aantal andere plaatsen in deze regio. Het bezorgen van onze scherp geprijsde bloemen is ook zeker niet duur. Wij bezorgen bloemen voor slechts 4,95 bezorgkosten.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.