Heeft u een verse bos bloemen in huis gehaald, wilt u graag een mooi boeket bestellen of bent u al met smart aan het wachten op een mooie bos bloemen? Wilt u weten hoe vaak u uw boeket water moet geven om ervoor te zorgen dat de bloemen langdurig kunnen blijven staan? Het verzorgen van bloemen is belangrijk voor de levensduur van uw boeket. De bloemen die wij bezorgen hebben een stagarantie van zeven dagen en kunnen bij de juiste verzorging vaak wel langer mee. Wilt u alles weten over het geven van water aan uw bloemen?

Hoe bloemen in een vaas zetten?

Wanneer u bloemen in huis heeft gehaald of ontvangen heeft doet u er goed aan om dit boeket zo snel mogelijk in de vaas te zetten. Zo voorkomt u dat de bloemen uitdrogen. Het op de goede manier in de vaas zetten van bloemen is belangrijk voor de levensduur van uw boeket. Wij raden aan om de bloemen met een zeer scherp mes schuin af te snijden. Snij van elk boeket een aantal centimeter af. Pak vervolgens een schone vaas en vul dit voorwerp voor driekwart met water. Plaats de bloemen zo in de vaas dat er geen bladeren in het water hangen. Deze bladeren kunnen namelijk bacteriën in het water veroorzaken die slecht zijn voor de levensduur van uw bloemen.

bloemen water geven

Hoe vaak water geven aan bloemen

Nu u uw bloemen op de juiste manier in de vaas heeft gezet is het tijd om een goede plaats voor uw bloemen uit te zoeken. Verderop in dit artikel vertellen waar u daarbij zoal rekening moet houden. Wanneer uw bloemen op de juiste plaats staan kunt u gaan genieten van de frisheid van uw boeket. Door elke dag even te kijken naar de hoeveelheid water die nog in de vaas zit kunt u ervoor zorgen dat de bloemen niet uitdrogen. Vul de bloemenvaas bij wanneer u ziet dat het waterpeil gezakt is en ververs het water elke 3 á 4 dagen. Zo blijven de bloemen langdurig in mooie staat.

Juiste plaats voor bloemen

De plaats waar bloemen staan is belangrijker voor de levensduur van uw boeket dan u wellicht zou verwachten. Dit komt omdat bloemen niet houden van zonlicht, warmte, wind en tocht. Kies dus een plaats waar de bloemen geen last hebben van deze factoren. Een vensterbank waar de zon veelvuldig schijnt, een tafel naast de verwarming of een kast naast een openstaande deur zijn allemaal niet aan te raden plaatsen. Kies een plek waar uw bloemen zo min mogelijk last hebben van wind, zon, en warmte. Plaats de bloemen ook niet naast een fruitschaal. Fruit stoot namelijk gas uit wat zeer schadelijk is voor uw bloemen.

Bloemen bezorgen

Wilt u nu u weet hoe vaak u bloemen moet voorzien van water graag een bosje bloemen in huis halen? Wilt u graag dat wij één van onze mooie en scherp geprijsde boeketten naar u opsturen? Bestel voor 14:00 en wij zorgen ervoor dat u morgen kunt genieten van een fraai en vers boeket.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.