Bent u op zoek naar een mooie bos bloemen en vraagt u zich af wat snijbloemen zijn? Wilt u weten hoe deze bloemen eruitzien, hoe u ze moet behandelen en hoe lang de bloemen meegaan? Snijbloemen zijn bloemen met een bloemstengel en zijn afkomstig van kruidachtige en houtige planten. Van snijbloemen maken wij prachtige boeketten die we vervolgens door heel Nederland bezorgen. Wilt u alle belangrijke informatie over snijbloemen weten? Lees dan dit artikel.

Verschillende soorten snijbloemen

Het aantal snijbloemen in deze wereld is bijna ontelbaar. Er zijn zo verschrikkelijk veel snijbloemen dat het simpelweg teveel is om op te noemen. Wel kunnen we een aantal zeer bekende varianten oplepelen. Want van tulpen, zonnebloemen, chrysanten, rozen, narcissen en hyacinten heeft u vast wel eens gehoord. Wij maken van allerlei soorten snijbloemen prachtige boeketten. Onze boeketten zijn geschikt voor vele gelegenheden en ogen zeer fraai. Een prachtige en verse bos bloemen is een ware eyecatcher voor elke ruimte.

snijbloemen

Houdbaarheid van snijbloemen

Snijbloemen zijn een natuurproduct die goed moeten worden verzorgd om in leven te blijven. Snijbloemen moet ten alle tijden voorzien zijn van water en kunnen slecht tegen warmte, zonlicht en wind. De bloemen die wij afleveren en hebben een stagarantie van zeven dagen. Wanneer u ervoor zorgt dat de bloemen niet uitdrogen zal de levensduur van uw boeket doorgaans wel meer dan zeven dagen bedragen. Tien tot 14 dagen is bij onze bloemen eerder regel dan uitzondering, maar helaas kunnen wij u dit niet garanderen.

Hoe moeten snijbloemen verzorgd worden?

Het verzorgen van snijbloemen begint direct na aanschaf of in ontvangst nemen van de bloemen. Door de bloemen zo snel mogelijk in de vaas te plaatsen voorkomt u uitdroging. Maar voordat de bloemen in de vaas kunnen worden gezet moet er nog even het een en ander gebeuren. Pak een schone vaas die geschikt is voor het formaat van uw bloemen en vul deze voor driekwart met lauw kraanwater (heeft u tulpen in huis gehaald? Een bodempje water is dan voldoende). Pak vervolgens een scherp mes en snij van elke bloem een paar centimeter van de bloemsteel schuin af. Probeer de snijwonden zo strak en open mogelijk te maken zodat de bloem gemakkelijk water kan opnemen. Plaats de bloemen in de vaas en zorg ervoor dat er geen enkel blaadje in het water hangt. Wanneer dit wel het geval is zullen er namelijk bacteriën in het water groeien die schadelijk zijn voor uw verse boeket.

Wanneer de bloemen in de vaas staan is het goed om een plaatsje te kiezen waar de bloemen geen last van zonlicht, warmte (verwarming oid) of wind hebben. Plaats de bloemen ook niet in de buurt van een fruitschaal. Ook dit is slecht voor de levensduur van uw boeket.

Snijbloemen laten bezorgen

Nu u bent geïnformeerd over snijbloemen bent u wellicht geïnteresseerd in het in huis halen of cadeau geven van een prachtig boeket. Wij doen dit vol plezier en passie voor u en brengen bloemen rechtstreeks vanaf de kweker door heel Nederland. Zo ontvangt u altijd verse bloemen. Kijk gerust op onze site voor onze prachtige boeketten. Indien u voor 14:00 besteld kunt u morgen al genieten van uw boeket.

Bekijkt onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.