Bloemen kunt u tegenwoordig overal kopen, niet alleen bij de bloemist, maar ook bij supermarkten en tankstations. Er zijn verschillende redenen waarom sommige mensen een bos bloemen kopen bij de supermarkt of tankstation, vaak heeft dit te maken met gemak of gebrek aan tijd. Andere mensen kopen geen bloemen bij de bloemist vanwege de prijs, omdat ze het te duur vinden. Wat kost een bos bloemen eigenlijk?

Wat kost een bos bloemen bij de supermarkt of tankstation?

Bloemen bij de supermarkt of het tankstation zijn vaak goedkoop; voor zo’n €5 kunt u al een bos bloemen kopen. Veel mensen die hier hun bloemen kopen doen dit uit gemak, ze zijn er immers toch al. In veel gevallen gaat het ook om een impuls aankoop. Bij het tankstation en de supermarkt zijn de keuzes vaak beperkt, het gaat vaker om bossen bloemen dan om goed samengestelde boeketten.

Een nadeel van bloemen kopen bij tankstation of supermarkt is dat het personeel niet gespecialiseerd is in het omgaan met bloemen. De bloemen en boeketten worden in bakken met water gezet, daarna wordt er niet meer naar omgekeken. Deze boeketten en bloemen zullen daarom sneller oud worden en minder lang meegaan.

prijs bos bloemen

Wat kost een bos bloemen bij de bloemist?

Bij een bloemist heeft u een enorme keus aan bloemen en boeketten. Bovendien gaat u naar een bloemist, omdat deze verstand heeft van bloemen. De bloemen die u koopt bij een bloemist worden goed verzorgd, tevens krijgt u raad hoe u zelf de bloemen het best kunt verzorgen. Dit zorgt er samen voor dat uw bloemen veel langer zullen meegaan. Bloemen van de bloemist worden vers van de veiling afgehaald. Binnen een dag kunnen ze bij u op tafel staan. Bloemen van de supermarkt staan vaak een week in de emmers voordat iemand ze koopt.

Vanwege de grote keus is het moeilijk aan te geven wat een vaste prijs is van een bos bloemen bij de bloemist. Een bos verse tulpen in het voorjaar heeft u al voor €5, een boeket begint vaak bij €12,50. Een voordeel van een bloemist is dat u zelf een boeket kunt samenstellen, samen met de bloemist die u erbij kan helpen. Voor zo’n samengesteld boeket betaalt u ongeveer €15, afhankelijk van hoe groot het boeket is en welke bloemen erin zitten.

Wat kost een bos bloemen als u ze online bestelt?

Online kunt u ook bloemen bestellen, zoals bij thuisuwbloemen.nl. Een boeket bloemen kunt u bij thuisuwbloemen.nl kopen vanaf ongeveer €15. Het voordeel van online uw bloemen bestellen is dat u rustig de tijd kunt nemen om het juiste boeket uit te zoeken. Vanuit uw luie stoel kunt u zoeken in het ruime assortiment en eenvoudig bestellen. Thuisuwbloemen.nl is gespecialiseerd in het afleveren van superverse bloemen. Onze bloemen worden direct van de kweker afgeleverd in de gehele omgeving Zevenhuizen. Dit betekent dat onder andere Gouda, Rotterdam Nesselande, Moordrecht, Zoetermeer, Waddinxveen en nog een aantal andere plaatsen in ons afzetgebied liggen. Hierdoor heeft u het voordeel van de kennis en ervaring van een echte bloemist, u krijgt gegarandeerd verse bloemen die goed verzorgd zijn.

Een bos bloemen kunt u op verschillende plekken kopen en tegen verschillende prijzen. Als u een boeket bloemen wilt kopen die samengesteld is door een bloemist met kennis en ervaring, dan verzekert u zich ervan dat u een boeket krijgt met goed verzorgde en verse bloemen. Dit voordeel heeft u ook als u bloemen online bestelt, de bloemen worden dan ook nog eens bij u thuis bezorgd.

Bloemen laten bezorgen!

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.