Wilt u graag een geliefde, vriend, familielid, collega, teamgenoot of iemand anders verrassen met een vrolijke en mooie bos bloemen? Heeft u wel eens gehoord van een veldboeket en vraagt u zich af wat dit is en hoe deze boeketten eruitzien? Veldboeket zijn vrolijke en ietwat wildere boeketten die zeer in het oog springen. Een perfect cadeau voor iemand die wat te vieren heeft, maar natuurlijk ook fantastisch om in uw eigen woning te plaatsen.

Wat is een veldboeket?

Veldboeketten worden door ons ook wel een plukboeket genoemd. Deze boeketten worden op een nonchalante en vrolijke manier tot stand gebracht en ogen zeer leuk. De boeketten lijken wat wild geplukt waardoor de boeketten echt in het oog springen. Een veldboeket wordt gekenmerkt door de verschillende en meestal vrolijke kleuren, de hoogteverschillen en de breedte van het boeket. Veldboeketten zijn namelijk want breder en hebben wat meer uitsteeksels dan andere strakke boeketten.

Welke veldboeketten zijn er?

De veldboeketten die wij verkopen kunt u op onze site vinden onder het kopje ‘plukboeketten’. Wij hebben er meerdere in ons assortiment. De plukboeketten die wij verkopen zijn er in drie verschillende afmetingen en hebben vele verschillende kleurencombinaties. Rood, geel, oranje, groen, wit en roze zijn de kleuren die in onze veldboeketten veelvuldig gecombineerd worden. De formaten die wij leveren zijn klein, middel en groot. Hoe klein een klein boeket is? Daar kunnen we niet een eenduidig antwoord op geven. Dat hangt namelijk af van welk boeket u selecteert.

veldboeket

Waarom een veldboeket het perfecte cadeau is

Plukboeketten zijn zo vrolijk en mooi dat iedereen en elke ruimte direct opfleurt van dit boeket. Plukboeketten zijn dan ook het perfect cadeau voor verschillende gelegenheden:

  • Verjaardagen: Een jarige feliciteren met een boeket? Doe een keer wat anders en geef deze persoon een mooi veldboeket
  • Behalen certificaat: Iemand uit uw omgeving geslaagd voor zijn of haar opleiding/rijbewijs/cursus of iets anders? Stuur deze persoon een veldboeket met persoonlijke boodschap als felicitatie.
  • Jubilea: Iemand in uw omgeving die zijn of haar trouwdag gaat vieren? Of werkt een collega of werknemer een bepaald aantal jaar bij jullie bedrijf? Verras deze persoon met een leuke attentie in de vorm van een veldboeket.

Veldboeket laten bezorgen

Wilt u graag een veldboeket laten verzenden naar uw huis of dat van iemand anders? Heeft u al een keuze gemaakt betreft welk boeket u het liefst laat bezorgen? Volg de stappen op onze website en zorg ervoor dat de bloemen een dag later al bij u in huis zijn.

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.