Ben jij net als wij een enorme liefhebber van bloemen en wil je weten wat je allemaal wel niet met bloemen kan doen? Wil jij graag even lekker je handen uit de mouwen steken en creatief te werk gaan? Bloemen zijn perfect om sfeer, warmte en liefde in huis te halen. Een ruimte met enkele kleine of juist één heel groot boeket fleurt enorm op. Dit omdat bloemen ware eyecatchers zijn en wat doen met mensen. Wat jij kan doen met bloemen? Dat vertellen we in dit artikel!

Maak een prachtig boeket voor in huis

Het zelf maken van een boeket is een superleuke vrijetijdsbesteding en kan ook nog eens een prachtig resultaat opleveren. Wil je het boeket aan iemand cadeau geven? Zoek bloemen die qua kleur bij elkaar passen en probeer een boeket met een verhaal te maken. Bedenk wat voor boodschap je wilt overbrengen en probeer bloemen met een soortgelijke betekenis te vinden. Wil je het boeket in je eigen woning laten stralen? Ga dan op zoek naar een boeket dat past bij jouw interieur en probeer een eigen stijl te creëren. Dit kan heel strak zijn, maar kan ook resulteren in een nonchalant boeket. Laat je creativiteit zijn gang gaan en zet het boeket op de juiste manier in een vaas.

Maak droogbloemen

Wil jij van jouw boeket graag versiering maken die langdurig in jouw interieur kan pronken? Door van jouw bloemen prachtige droogbloemen te maken zorg je ervoor dat je jouw inrichting kan voorzien van mooie bloemen, zonder daarvoor naar de bloemist te moeten of een boeket te laten bezorgen. Het drogen van bloemen kan door jouw boeket, vlak voordat het boeket dreigt uit te drogen, uit de vaas te halen en ondersteboven op te hangen in een ruimte die qua temperatuur vergelijkbaar is met een schuur of bijkeuken. Na 10-14 dagen moeten de bloemen gedroogd zijn en kan er versiering worden gemaakt.

wat met bloemen doen

Maak een bloemstuk of bloemenkrans

Ben jij bovengemiddeld creatief en handig met bloemen? Probeer dan eens een mooi bloemstuk of een bloemenkrans te maken. De benodigdheden hiervoor lopen zeer uiteen. We raden aan om op internet, bijvoorbeeld op YouTube, te zoeken naar een tutorial en vervolgens de stappen te volgen die in het verhaal naar voren komen. Wees niet teleurgesteld als het de eerste keer nog een beetje tegenvalt. Het maken van bloemstukken en/of bloemkransen is gewoon lastig en heeft wat pogingen nodig.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.