Heeft u bloemen in huis staan waarvan u twijfelt of het boeket dood of levend is? Vraagt u zich af waaraan u een dood boeket kunt herkennen? Bloemen zijn natuurproducten die, wanneer zij op de juiste manier in de vaas zijn gezet, minimaal een week kunnen blijven staan. Na deze tijdsspanne is het mogelijk dat bloemen verwelken en uiteindelijk weggegooid moeten worden. Toch is dit niet nodig en zijn er ook andere mogelijkheden.

Wanneer is een bloem dood of verwelkt?

Heeft u een bos bloemen in huis staan waarvan de bladeren afvallen en heeft het boeket een uitgedroogde uitstraling? Lijkt er nog maar weinig leven in het boeket te zitten? De kans is groot dat uw boeket aan het einde van zijn leven is. Bloemen die dood zijn lijken vaak volledig uitgedroogd omdat ze geen water meer opnemen. De bloemen zijn uitgedroogd, hangen in plaats van staan en verliezen bladeren. Vaak is dit een teken dat u de bloemen kan weggooien, maar dat hoeft niet altijd.

Mijn bloemen hangen: zijn ze dood?

Heeft u een bos bloemen dat nog niet uitgedroogd lijkt te zijn, maar hangen de bloemen wel erg naar beneden? Het is mogelijk om uw boeket op te fleuren. Hoe dit moet? We raden aan om de bloemen uit de vaas te halen, opnieuw de stelen schuin af te snijden en de bloemen vervolgens te plaatsen in een schone vaas met schoon water. De kans is groot dat uw bloemen hierna weer zullen gaan staan, maar dat is geen garantie.

wanneer zijn bloemen dood

Wat kan ik doen met dode bloemen?

Zijn uw bloemen bijna aan het einde van hun leven of zijn de bloemen al dood? Bent u benieuwd wat u kunt doen met uw boeket? Een leuke manier om uw boeket een tweede leven in te blazen is het creëren van droogbloemen. Dit doet u door de bloemen ondersteboven op te hangen in een enigszins koele ruimte. Denk hierbij aan een bijkeuken of schuur. Wanneer de bloemen enkele dagen/een week hangen moet het boeket droog genoeg zijn. De bloemen voelen dan wat verhard aan. Van droogbloemen kunt u prachtige decoratie maken. Het voordeel van droogbloemen is dat het product zeer duurzaam is en dat het een leuke aanvulling aan uw interieur is.

Bekijk onze prachtige boeketten

Wilt u graag een boeket laten bezorgen bij u thuis of bij iemand die u goed kent? Woont u of deze persoon in de regio van Zevenhuizen? Dan heeft u geluk! Wij bezorgen bloemen in de wijde omgeving van Zevenhuizen. Dit betekent dat wij onze prachtige boeketten, die een sta-garantie van zeven dagen, afleveren in onder andere Gouda, Zoetermeer, Rotterdam Nesselande, Reeuwijk, Moordrecht, Moerkapelle, Benthuizen, Nieuwerkerk aan de IJssel, Waddinxveen en nog wat andere plaatsen in deze regio.

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.