Bent u op zoek naar bloemen om uw huis mee op te fleuren? Bent op zoek naar fraaie bloemen en vraagt u zich af wat het verschil is tussen snijbloemen en gedroogde bloemen? Snijbloemen en droogbloemen hebben allebei grote voordelen, lijken ergens op elkaar, maar zijn toch totaal verschillende producten. Wat ze gemeen hebben is dat ze beide een leuke toevoeging aan uw interieur zijn. Wilt u weten wat het verschil tussen snijbloemen en gedroogde bloemen is? Dat vertellen we u in dit artikel.

Wat is het verschil tussen snijbloemen en gedroogde bloemen?

Snijbloemen zijn de verse boeketten die u bij ons kunt bestellen. Deze bloemen staan op het punt om tot bloei te komen en hebben water en verzorging nodig om dit te bereiken. De bloemen hebben een heerlijke geur, stralen warmte en gezelligheid uit en zijn goed voor uw gezondheid. Gedroogde bloemen worden onder andere gemaakt van snijbloemen. De snijbloemen die bijna aan het einde van hun leven zijn worden opgehangen en gedroogd. Na verloop van tijd blijven er gedroogde bloemen over die uw interieur jarenlang kunnen opleuken. Wat dat betreft zijn gedroogde bloemen vele malen duurzamer dan snijbloemen, maar toch zijn de bloemen niet helemaal met elkaar te vergelijken. Daar waar een vers boeket veel kan betekenen voor uw humeur, creativiteit en nog een aantal andere zaken, zijn gedroogde bloemen slechts een leuke toevoeging aan uw interieur.

verschil droogbloemen en snijbloemen

Zelf bloemen drogen

Wilt u uw snijbloemen liever recyclen dan weggooien? Dan is het maken van gedroogde bloemen een zeer leuke optie om nog iets met uw dode bloemen te doen. Door de bloemen, voordat zij dood zijn, uit de vaas te halen en in een schuur of bijkeuken ondersteboven op te hangen kunt u zelf droogbloemen maken. Na een tot twee weken hangen zijn de bloemen uitgedroogd en kunt u allerlei versieringen maken van uw gedroogde bloemen. Op internet is allerlei inspiratie te vinden om uw creativiteit op gang te brengen.

Snijbloemen bestellen

Op onze website kunt u tientallen verschillende boeketten met snijbloemen bestellen. Wij maken prachtige boeketten die wij rechtstreeks vanaf de kweker door heel Nederland bezorgen. Onze bloemen komen altijd in perfecte staat bij u aan omdat wij de bloemen in speciale boeketdozen versturen. Deze dozen voorzien uw boeket van bescherming en water. Altijd verse bloemen aan de deur dus. Indien u uw bloemen vandaag voor 14:00 besteld, kunnen wij ervoor zorgen dat uw bloemen morgen al arriveren.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.