Ben jij de komende tijd veelal in huis en wil je de sfeer van het seizoen graag de woning in halen? Vraag jij je af hoe je het seizoen in huis kunt halen? Het seizoen in huis halen is erg fijn voor de sfeer in huis en kan op diverse manieren. Bij het in huis halen van het seizoen moet je zoveel mogelijk zintuigen in aanraking laten komen met de tijd van het jaar. Hoe dat moet? Dat vertellen we je in dit artikel.

Waarom het seizoen in huis halen?

Wanneer de dagen korter en de avonden langer worden ben je veel in huis. Het is dan belangrijk om in een prettige en rustgevende sfeer te verblijven. Dit kan door het seizoen in huis te halen. Wanneer de zomer voorbij is raden we dan ook aan het huis herfst- en winterklaar te maken. Maar omdat je niet het gehele jaar tegen dezelfde versieringen wilt aankijken en hier variatie in wilt is het belangrijk om de styling van het interieur ieder seizoen aan te passen. Dit is goed voor het woonplezier, de sfeer in huis en het humeur van de inwoners.

De kleuren in uw huis

De kleuren in uw huis zijn bepalend voor de sfeer die er hangt. Kleuren in huis halen kan met vaasjes, kaarsen, planten en bloemen. Zoals u weet zijn de winterse kleuren wat donkerder dan in de zomerse kleuren. In de zomer raden we aan om felle kleuren als geel, oranje en rood te gebruiken. Deze kleuren kunnen tot uiting komen in diverse accessoires. Naast de eerdergenoemde kan dit ook in kussens, kleedjes of andere accessoires.

seizoen in huis

Geuren in uw huis

Om het seizoen helemaal in huis te halen is de geur erg belangrijk. Geuren in huis halen kan met geurkaarsen, diffusors, planten en bloemen. De geur die in uw huis hangt is ook verschillend per seizoen. In de zomer is het aan te raden om frisse en fruitige geuren te gebruiken, in de winter kan er gekozen worden voor wat diepere geuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lavendel. De geur van bloemen en planten is goed voor uw humeur, vermindert de stress die u heeft en zorgt voor meer creativiteit en concentratie.

Het gevoel van uw huis

De zintuigen ruiken en zien hebben we nu behandeld. Om het seizoen helemaal in huis te halen raden we aan om ook het zintuig voelen te benutten. Dit is echter wel wat lastiger, maar kan op diverse manieren. Leg in de winter bijvoorbeeld een lekker hoogpolig tapijt in uw woonkamer, leg een mooi shabby doek over uw tafel en leg een warme deken op uw bank om heerlijk onder te kruipen.

Bloemen bestellen om het seizoen in huis te halen

Om het seizoen op een eenvoudige manier in huis te halen of hier een eerste stap in te zetten is het bestellen van bloemen een goed plan. Wij brengen bloemen door heel Nederland en kunnen een boeket dus ook bij u afleveren. De bloemen die wij rondbrengen komen rechtstreeks vanaf de kweker naar u toe waardoor u lang kan genieten van verse bloemen. De bloemen die u vandaag voor 14:00 besteld worden morgen al bij u afgeleverd.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.