Bent u op zoek naar een boeket met rozen en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Rozen zijn prachtige bloemen die per kleur en aantal een verschillende betekenis hebben. Wilt u hierover alles weten en bent u geïnteresseerd in het bestellen van een boeket met rozen? In dit artikel vertellen we alles wat u wil en moet weten over het bestellen van een boeket met (gemengde) rozen.

Waarom een rozenboeket?

Een rozenboeket bestellen kan voor meerdere doeleinden. Wilt u dit boeket voor uzelf bestellen om uw woon- of leefruimte mee op te fleuren of wilt u graag iemand verrassen met dit boeket? Rozenboeketten zijn er in allerlei kleuren en deze kleuren kunnen ook gemengd worden. Rozen geven gebeurt doorgaans aan mensen die dichtbij u staan en veel voor u betekenen. Maar rozen kunnen ook heel goed dienen als bedankje of duidelijk maken van een bepaalde boodschap. Een rozenboeket is dus een perfect cadeau of attentie om aan iemand te geven.

Verschillende rozen

Rozen zijn er in vele kleuren en formaten. De rozen die wij bezorgen zijn er in de formaten 40 cm, 50 cm en 60 cm. Wij hebben in ons assortiment witte, rode en roze rozen. Deze rozen kunnen in elk denkbaar aantal worden samengebonden. Een rozenboeket kan bestaan uit rozen van één kleur, maar ook uit verschillende kleuren. Deze gemengde boeketten zijn ook in verschillende formaten leverbaar.

rozenboeket

Betekenissen van rozen

Elke kleur roos heeft een eigen betekenis. Zo staan rode rozen onder andere voor liefde en romantiek, staan witte rozen voor dankbaarheid, onschuld en een nieuw begin en staan roze rozen voor bewondering, geluk en elegantie. Maar niet alleen de kleur van het rozenboeket heeft een boodschap. Ook het aantal rozen zegt iets tegen de ontvanger. We geven een aantal voorbeelden:

  • 7 rozen: Bent u helemaal gek op iemand? Dat maakt u deze persoon duidelijk met zeven rozen.
  • 12 rozen: Indien u iemand wilt bedanken voor iets wat hij of zij voor u gedaan heeft dan kan dit met 12 rozen. Wit is de kleur die bij deze boodschap goed passen, maar donkerrode rozen zijn dat ook zeer zeker.
  • 13 rozen: Heeft u in het geheim een oogje op iemand? Maak dit met 13 rode rozen duidelijk.
  • 15 rozen: Heeft u een fout gemaakt en wilt u hiervoor uw excuses aanbieden? 15 witte rozen zijn de manier om dit te doen.
  • 24 rozen: Denkt u elk uur van de dag aan een voor u zeer speciaal iemand? Dan zijn 24 rozen het aantal wat u aan deze persoon kan geven.

Rozen laten bezorgen

Wilt u iemand verrassen met een rozenboeket? Wilt u graag dat dit boeket spoedig arriveert? Indien u uw bestelling vandaag voor 14:00 compleet maakt zorgen wij ervoor dat het boeket morgen arriveert. De bloemen die wij bezorgen komen rechtstreeks vanaf de kweker en worden vervoerd in speciale boeketdozen. Hierdoor ontvangt u of de bedoelde ontvanger altijd bloemen van topkwaliteit.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.