Bent u op zoek naar een mooi boeket om uw woning, kantoorpand of horecagelegenheid mee op te fleuren? Of wilt u graag een fraai boeket cadeau geven aan een geliefde, familielid, vriend of goede bekende? Wanneer u bloemen wil laten bezorgen dan bent u natuurlijk benieuwd naar het formaat van het boeket dat verzonden wordt. Wij hebben boeketten in verschillende formaten. Hoe groot deze boeketten zijn en waarop u moet letten bij het aanschaffen van deze boeketten.

Hoe groot is een boeket met het formaat ‘middel’

Wanneer u zoekt naar een boeket om uw woning mee op te fleuren of een bos bloemen voor in uw horecagelegenheid, kantoor, vergaderruimte of andere plek wilt u natuurlijk een boeket dat in het oogt springt aanschaffen. Met andere woorden: u wilt een echte eyecatcher in huis halen. Met een wat groter boeket doet u dit zeker. Wanneer u op onze site kijkt ziet u dat wij diverse boeketten hebben. Sommige boeketten zijn in slechts één maat beschikbaar, anderen zijn in twee of drie maten verkrijgbaar. Bij de boeketten die drie verschillende formaten hebben kunt u kiezen uit een groot, middel en klein formaat. Een middel formaat is een mooie tussenmaat. Hoe groot een boeket van het formaat middel is kunnen wij lastig zeggen. Dit verschilt namelijk nogal per boeket. Wat wij wel kunnen zeggen is dat de foto’s die bij de verschillende boeketten staan goed overheen komen met de daadwerkelijke grootte. Wanneer u klikt op het formaat middel ziet u een waarheidsgetrouwe foto van de afmeting van uw boeket.

middelgroot boeket

Hoe verzorg je een middelgroot boeket?

Wanneer u een middelgroot boeket heeft ontvangen wilt u hier namelijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dit doet u door het boeket goed te verzorgen. Wij raden aan om de bloemen na ontvangst snel in de vaas te zetten. Snij van elke bloemsteel zo’n 2 centimeter schuin af met een scherp mes en plaats de bloemen zo in de vaas dat er geen bladeren in het water hangen. Zet de bloemen op een plek waar ze gaan last hebben van zonlicht, warmte, tocht of wind en ververs het water elke drie dagen. Vul het water dagelijks aan tot driekwart. We adviseren om lauw kraanwater te gebruiken.

Bloemen ontvangen

Wilt u graag een boeket van een mooi formaat ontvangen en vraagt u zich af of het mogelijk is om de bloemen morgen al in huis te krijgen? Indien u vandaag voor 14:00 besteld lukt het ons om de bloemen morgen al te leveren. Onze bloemen komen rechtstreeks vanaf de kweker waardoor u altijd super verse bloemen ontvangt.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.