Fleurt u ook helemaal op van bloemen en wilt u graag bloemen in huis halen of cadeau geven aan iemand? Vraagt u zich af of bloemen ook los te bestellen zijn? Wanneer u iemand wilt verrassen met enkele losse bloemen dan is het goed om te weten wat de mogelijkheden zijn. Losse bloemen zijn bij ons zeker te bestellen en daarover vertellen we in dit artikel alles wat u moet weten. Wij bezorgen losse bloemen in de regio Zevenhuizen. Dus als woonachtig bent in Rotterdam Nesselande, Gouda, Zoetermeer, Reeuwijk, Moordrecht of één van de andere plaatsen in de buurt van Zevenhuizen: Wij hebben prachtige boeketten voor u!

Waarom losse bloemen bestellen?

Het bestellen van losse bloemen kan om allerlei redenen. U kunt losse bloemen bestellen om uw eigen huis, kantoor, horecagelegenheid mee op te fleuren. Maar u kunt losse bloemen ook bestellen wanneer u mensen wilt verrassen. Denk hierbij aan een school die zijn geslaagde studenten wilt feliciteren, een verliefd persoon die iemand wilt verrassen met een losse roos of als u iemand sterkte wilt wensen met een prachtige grote bloem. Het bestellen van losse bloemen is online nogal een lastige klus omdat niet veel bloemenbedrijven hier brood in zien. Om de mensen die graag losse bloemen in huis willen halen toch te helpen met hun wens doen wij dit wel.

losse bloemen

Losse bloemen bestellen

Wij hebben op onze website een assortiment vol met gemengde boeketten, plukboeketten en gemengde rozen. Al deze boeketten zijn fantastisch om in huis te halen, maar ook enorm leuk om eens aan iemand te geven. Wanneer u op zoek bent naar losse bloemen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Rozen hebben wij los in ons assortiment, maar kunnen wij ook tot boeket maken. Wilt u een x-aantal losse rozen bij ons afnemen voor een bepaald doel, denk aan een Valentijnsactie, dan kunt het beste contact met ons opnemen. Wanneer u slechts één losse bloem wilt bestellen dan kan dit heel goed via onze website. Maar naast rozen kunnen wij ook andere losse bloemen afleveren. Dit is niet iets wat wij heel regelmatig doen, maar kunnen dit natuurlijk wel bewerkstelligen. We raden u aan om enige tijd van tevoren contact met ons op te nemen. Zo hebben we de tijd om samen even te overleggen en de bloemen tijdig af te leveren.

Losse bloemen bestellen

Wij kunnen bloemen afleveren in de regio Zevenhuizen. De plaatsen Rotterdam Nesselande, Gouda, Zoetermeer, Moerkapelle, Waddinxveen, Reeuwijk, Gouderak en nog een aantal andere plaatsen in deze regio. Wij bezorgen ook nog eens op een enorm efficiënte wijze. Hierdoor zijn onze prijzen zeer scherp en komt er altijd topkwaliteit aan uw deur. Wij bezorgen onze bloemen namelijk in speciale boeketdozen die de bloemen voorzien van bescherming en ervoor zorgen dat de bloemen niet uitdrogen. Bestel een losse bloem op onze website of neem contact met ons op indien u meerdere losse bloemen wilt bestellen. We helpen u graag met al uw wensen.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.