Bent u op zoek naar een mooi boeket met korte bloemstelen? Wilt u graag weten waar u deze boeketten kunt bestellen en welke verschillende bloemen er zijn met korte stengels? Wij hebben in ons assortiment vele bloemen die wij in verschillende formaten door Nederland afleveren. Wilt u graag een fraai boeket met korte stengels? In dit artikel vertellen we alles over deze boeketten.

Waarom boeketten met een korte steel?

Boeketten met een korte steel zijn zeer populair. De bloemen zijn geschikt voor allerlei vazen en kunnen worden gevormd tot hele mooie en schattige boeketten. Een bloem met korte steel heeft vaak een lange levensduur omdat het gemakkelijk water kan opnemen. Van bloemen met een korte steel kunt u prachtige boeketten maken. Een andere optie is om kleine glaasjes of vaasje te gebruiken voor enkel bloemen. Zo maakt u een subtiele versiering in uw huis. Het plaatsen van enkele bloemen in een klein vaasje of gaasje is een trend van de laatste jaren en wordt veelvuldig gedaan.

korte steel en stengel

Boeketten met een korte stengel

Ons assortiment bevat verschillende soorten boeketten. Wij leveren in heel Nederland verschillende gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen. De bloemen die wij bezorgen zijn er in verschillende afmetingen, namelijk: klein, middel en groot. Hoe groot een klein boeket is en hoe groot een groot boeket is, is erg lastig om te zeggen. Dit verschilt namelijk per boeket. Een klein boeket heeft minder bloemen met een kortere steel. Een groot boeket is wat hoger, maar kan door uzelf worden afgesneden tot een boeket met korte stengels. Doe dit met een scherp mes en zorg voor mooie open en schuine snijwonden.

Bloemen met korte stengel laten bezorgen

Wanneer u bloemen met een korte steel wilt ontvangen dan kunt u dit natuurlijk aan ons doorgeven. Selecteer uw favoriete boeket, plaats in de opmerkingenruimte de tekst dat u graag bloemen met een korte steel wilt ontvangen en maak uw bestelling af. Wij zullen er alles aan doen om het boeket volledig naar wens te maken. Indien u uw bestelling vandaag voor 14:00 compleet maakt zullen wij ervoor zorgen dat de bloemen morgen bij u arriveren.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.