Zit u thuis op de bank om u heen te kijken en komt u tot de conclusie dat u huis wel wat meer geur en kleur kan gebruiken? Weet u dat het neerzetten van een fraaie (grote) bos bloemen al heel wat kan doen met de sfeer en uitstraling van uw woon-/leefkamer? Bloemen zijn echte eyecatchers in elke ruimte en brengen een fijne sfeer in warmte in huis. Een bijkomend voordeel is de heerlijke geur die een bloemenboeket achterlaat. Wilt u weten hoe u uw interieur heel eenvoudig kunt opfleuren met een bos bloemen? In dit artikel vertellen we het.

Hoe fleur ik mijn interieur op met bloemen?

U herkent het vast: Je zit in je woonkamer op de bank en bent al zo erg gewend aan de meubels die al jarenlang in uw huis staan dat de ruimte voor u inmiddels saai aanvoelt. De ruimte is veranderd is een doodgewone en voor u saaie plek. Door een prachtig boeket bloemen met frisse kleuren in uw woon- of eetkamer te plaatsen brengt u aan dit gevoel in één klap verandering aan. Bloemen zorgen voor een relaxte sfeer en leuken uw woning erg op. Ons assortiment bevat het vrolijke gemengde boeketten en plukboeketten. Deze bossen bloemen zijn er in vele verschillende kleursamenstellingen waardoor er altijd een boeket tussen zit wat past bij uw interieur.

interieur opfleuren

Periodiek bloemen ontvangen: een bloemabonnement

Wanneer u eenmaal heeft ervaren wat bloemen doen met de sfeer in uw woning wilt u dit gevoel ongetwijfeld het gehele jaar door. Omdat het wekelijks in huis halen van bloemen nogal wat tijd kost is het verstandig om de bloemen door ons bij u te laten bezorgen. Dit doen wij namelijk voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen waardoor er geen uitdroging of beschadiging kan plaatsvinden. Omdat wekelijks bloemen bestellen zonde van uw tijd is kunt u gemakshalve een abonnement voor een bepaalde tijd nemen. Bij het kiezen van een abonnement heeft u deze keuze uit welke bloemen u wel of niet wilt ontvangen, wanneer deze bloemen moeten arriveren, wat uw budget is en nog veel meer. Bloemenabonnementen zijn perfect voor liefhebbers die graag wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks bloemen ontvangen.

Bloemen bestellen

Wanneer u niet zeker weet of u een abonnement wilt nemen kunt u natuurlijk eerst ook een aantal keer een losse bestelling plaatsen. Wij hebben in ons assortiment diverse gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen. Onze bloemen komen rechtstreeks vanaf de kweker waardoor u altijd verse bloemen ontvangt. Indien u uw bestelling vandaag voor 14:00 afrondt kunt u morgen al genieten van uw fraaie boeket.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.