Heeft u een bos bloemen gekocht en wilt u dit boeket met de auto vervoeren naar uw huis of een andere locatie? Vraagt u zich af hoe dit het best kan? Wanneer u een vers bloemenboeket vervoert wilt u natuurlijk dat dit boeket ongeschonden uit het autoritje komt. Hoe u hiervoor kan zorgen? We leggen het u in dit artikel uit.

Leg bloemen in de kofferbak

Een geschikte plek om bloemen neer te leggen tijdens het vervoer is de kofferbak. De bloemen hebben daar geen last van de zon en kunnen ook geen hinder ondervinden van de airco of ventilator. Het aanzetten van de airco is wel goed voor de temperatuur, maar bloemen kunnen niet tegen tocht of wind en zullen uitdrogen als de blazers op hen gericht is. Heeft u geen plek in de kofferbak? Een andere goede plek is bij de beenruimte van de bijrijder. Zorg ervoor dat de ventilators of airco niet hierop gericht staat. Wanneer u de bloemen neerlegt moet u ervoor zorgen dat de bloemen niet beschadigen of kunnen vallen/schuiven.

bloemen bezorgen

Zorg ervoor dat bloemen niet uitdrogen

Uitdroging is zeer slecht voor de levensduur van uw bloemen. Wanneer u de bloemen voor een wat langere rit moet vervoeren kan het gebeuren dat de bloemen gaan uitdrogen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de stelen van de bloemen vochtig te houden. Maar hoe moet dit? U kunt de bloemen natuurlijk is een vaasje of glas water zetten, maar de kans is groot dat verkeerd gaat tijdens uw rit. Een goede manier om uw bloemen vochtig te houden is door wc-papier nat te maken en dat om de onderkant van de bloemstelen te plaatsen. Door vervolgens een plastic zak aan de onderkant van de bloemen vast te maken, bij voorkeur met een niet te strak elastiek, zorgt u ervoor dat uw auto niet smerig of nat wordt.

Bloemen laten bezorgen!

Heeft u liever geen gedoe met het boeket? Dan kunt u bloemen natuurlijk ook laten bezorgen. Wij bezorgen prachtige boeketten in de wijde omgeving van Zevenhuizen. Dit betekent dat wij boeketten afleveren in Zevenhuizen zelf, Rotterdam Nesselande, Gouda, Gouderak, Reeuwijk, Nieuwerkerk aan de IJssel, Benthuizen, Bleiswijk en andere plaatsen in deze regio.

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.