Bent u op zoek naar klein boeket om iemand cadeau te geven of om uw eigen interieur mee op te fleuren? Heeft u op onze site al gekeken naar de kleine boeketten of gaat u dat zo meteen doen en vraagt u zich af hoe klein onze boeketten zijn? Kleine boeketten zijn mooie en subtiele manieren om iemand een boodschap te vertellen, te bedanken of om uw eigen interieur leuker te maken. Wilt u alles weten over onze kleine boeketten? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Waarom een klein boeket geven?

Is er iemand in uw omgeving die veel voor u betekent of heeft er iemand iets voor u gedaan waar u diegene erg dankbaar voor bent? Het geven van een klein boeket is een leuk en subtiel gebaar om iemand iets te vertellen of te bedanken. Door dit te doen met een klein boeket laat u diegene weten dat u blij bent met de ontvanger van het boeket. Bij het geven van het cadeau gaat het namelijk lang niet altijd om het cadeau zelf, maar om het geven van iets waardevols, leuks of vrolijks. Een klein boeket is zeker zo te omschrijven.

Hoe klein is een klein boeket?

Wanneer u iemand een klein boeket wilt geven dan bent u hoogstwaarschijnlijk benieuwd naar hoe klein het boeket nou is. Het antwoord op deze vraag is voor ons zeer moeilijk om te geven omdat dit nogal verschilt per boeket. We kunnen u wel een indicatie geven van de afmeting van uw kleine boeket. Deze indicatie is te vinden op de productpagina van het boeket. Door op het door u gewenste boeket te klikken en vervolgens het formaat ‘klein’ te selecteren ziet u een foto van het boeket. Deze foto’s zijn een goede indicatie van hoe uw boeket eruit gaat zien.

klein boeket
Voorbeeld van een klein boeket

Welke boeketten zijn er in een klein formaat

Ons assortiment bevat vele bloemen. Deze bloemen zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan felicitaties om verschillende redenen, bedankjes, steunbetuigingen en nog veel meer. De meeste boeketten zijn er in drie formaten. Dat zijn groot, middel en klein. Bij sommige boeketten hebben wij alleen een groot en een klein model. Wij hebben gemengde boeketten, plukboeketten, gemengde rozen en losse rozen in ons assortiment. Deze boeketten variëren van kleur, manier van samenstelling en uitstraling. Kijk gerust even rond op onze site voor de mogelijkheden.

Klein boeket laten bezorgen

Wilt u graag een klein boeket laten bezorgen aan uw eigen adres of dat van een persoon die u goed kent? Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en kunnen dat dus regelen. Dit doen wij voor een zeer scherpe prijs. Indien u uw boeket vandaag voor 14:00 besteld kunnen wij ervoor zorgen dat het boeket morgen al arriveert. Het bezorgen van bloemen op bestemmingen als het ziekenhuis, in een hotel of op bijvoorbeeld in camping is ook mogelijk. Geef ons wat informatie over de ontvanger en samen met de mensen van de bestemming regelen wij dat de bloemen arriveren op de juiste plaats.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.