Heeft u verse bloemen in huis gehaald, bent u van plan om dit te doen of wacht u momenteel op een fraai boeket van ons dat naar u onderweg is? Wilt u weten wat bloemen nodig hebben om tot groei en bloei te komen? Bloemen zijn natuurproducten die verzorging en onderhoud nodig hebben om tot bloei te komen. De levensduur van uw boeket dat u bij ons besteld is minimaal zeven dagen, maar kunt u verlengen door goed met uw bloemen om te gaan. Wat bloemen nodig hebben om tot groei en bloei te komen? Dat leest u in dit artikel.

Zet bloemen op de juiste manier in de vaas

Wanneer u bloemen in huis haalt of ontvangt raden wij aan om de bloemen zo snel mogelijk in de vaas te zetten. Hoe dit moet? Wij raden de volgende stappen aan:

  • Pak een schone vaas die geschikt is voor het formaat van uw boeket.
  • Vul de vaas voor driekwart met lauw kraanwater. Heeft u gerbera’s of tulpen? Dan volstaat een kwart tot bodempje water.
  • Snij van elke bloem een aantal centimeter schuin af met een scherp mes.
  • Plaats de bloemen in de vaas. Zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen.
  • Voeg bloemvoeding toe aan uw water. Bij onze boeketten ontvangt u altijd een zakje met deze voeding.
groeien en bloeien bloemen

Geef bloemen voldoende water

Bloemen hebben water nodig om te groeien en te bloeien. Wanneer u de bloemen op de hierboven beschreven manier in de vaas hebt gezet is het grootste werk aan uw boeket achter de rug. Wat resteert is het bijhouden van uw boeket. Hoe dit moet? Kijk dagelijks even naar de hoeveelheid water in uw vaas en vul het water aan indien dit nodig is. Ververs het water eens in de 3 á 4 dagen. Controleer verder of er geen bladeren in het water zijn gaan hangen of drijven. Verwijder deze bladeren zo snel mogelijk. Zijn uw bloemen gaan hangen? Snij de bloemen opnieuw af en doe nieuw water in de vaas. Het kan zijn dat uw bloemen weer tot leven komen.

Bloemen bezorgen

Nu u weet hoe u bloemen moet laten groeien wilt u wellicht graag een boeket ontvangen. Wilt u graag dat de bloemen morgen al arriveren? Indien u uw bestelling vandaag voor 14:00 rondmaakt zal u morgen al een prachtig boeket ontvangen. Neem een kijkje op onze site voor de diverse prachtige boeketten die wij hebben.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.