Heeft u een bos bloemen gekocht en wilt u dit verse boeket vervoeren op de fiets? Vraagt u zich af hoe u dit zo bloemvriendelijk kunt doen en waar u op moet letten? Wanneer u een mooie bos bloemen heeft gekocht dan wilt u natuurlijk dat dit prachtige product zo mooi mogelijk arriveert op de plaats van bestemming. Maar hoe moet dit? We geven in dit artikel advies over het vervoeren van bloemen met de fiets.

Mijn bloemen beschadigen als ik ermee fiets

Fiets u wel eens met bloemen en merkt u dat dit de kwaliteit van uw verse bos bloemen niet in de gewenste staat arriveert? Merkt u dat er bladeren wegwaaien, bloemstelen beschadigen of dat er andere onwenselijkheden plaatsvinden? Fietsen met bloemen blijft lastig en kan ervoor zorgen dat de bloemen eerder aan hun eind komen. Wat u daaraan kan doen? Dat vertellen we hieronder.

Voorkom uitdroging

Tijdens het vervoeren van bloemen is het belangrijk om uitdroging te voorkomen. Wanneer u maar een kort ritje hoeft te maken dan is dit doorgaans geen probleem. Wanneer u wat langer op de fiets moet zitten is het voor de levensduur van uw boeket belangrijk om uitdroging te voorkomen. Maar hoe moet dit? Een goede manier om dit te doen is door keukenpapier nat te maken en aan de onderkant van de bloemstelen te wikkelen. Door vervolgens een plastic zakje over de onderkant van de bloemstelen te hangen met een niet te strak elastiek zorgt u ervoor dat alles op zijn plek blijft zitten en de bloemen niet zullen uitdrogen.

Bloemen haten wind en zon

Wanneer u fiets dan is de kans groot dat uw bloemen wind vangen en zonlicht ervaren. Ook hier geldt dat dat tijdens korte fietsritjes geen probleem is, maar tijdens lange ritten een serieus effect op de levensduur van uw bloemen kan hebben. Wij raden aan om de bloemen tijdens uw fietstocht zoveel mogelijk uit de wind te houden. Dit kan bijvoorbeeld door de bloemen voor uw buik of achter de rug te houden, maar ook op andere manieren. Heeft u fietstassen waar de bloemen inpassen? Dan is dit een goede plek voor uw bloemen. Zorg ervoor dat de bloemen niet beschadigen in de tas. Heeft u een bakfiets? Leg de bloemen dan zo in de bak dat ze niet kunnen vallen en leg eventueel een sjaal over de bloemen om het zonlicht te bestrijden.

Bloemen laten bezorgen

Wilt u zeker weten dat de bloemen op de juiste manier aankomen en bent u bang dat het fietsen met de bloemen toch een probleem kan zijn voor de levensduur van uw bloemen? Wij bezorgen bloemen in stevige boeketdozen in de regio Zevenhuizen en zorgen ervoor dat de bloemen in perfecte staat aankomen. Welke plaatsen in de regio Zevenhuizen wij regelmatig bezoeken? Onder andere Rotterdam Nesselande, Zoetermeer, Gouda, Moerkapelle, Reeuwijk, Moordrecht en Benthuizen bezoeken wij vaak. Neem een kijkje op onze site voor onze verschillende bloemboeketten.

Bloemen laten bezorgen!

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.