Bent u op zoek naar een mooie bos bloemen die lang kunnen blijven staan? Vraagt u zich af of goedkope bloemen eerder doodgaan dan duurdere varianten? De prijs van bloemen lopen nogal uit elkaar. Zo zijn er vrij dure boeketten, maar kunnen wij ook bloemen voor een zeer scherpe prijs bezorgen. De prijs van bloemen wordt door vele factoren bepaald. De levensduur is hier niet één van. In dit artikel leggen we alles uit over de prijs van bloemen.

Vraag en aanbod

Prijzen worden altijd bepaald door vraag en aanbod. Wanneer de vraag naar bloemen veel groter is dan het aanbod zal de prijs stijgen. Wanneer het aanbod veel hoger is dan de vraag zullen bloemen goedkoper worden. Bepaalde bloemen hebben een zeer hoge vraag en zijn lastiger om te kweken. Hierdoor zijn deze bloemen duurder dan andere bloemsoorten. De hogere prijs die u voor deze bloemen betaald heeft niks te maken met het feit dat deze bloemen eventueel langer zouden blijven staan. Dit is dus niet zo.

dure bloemen vs goedkope bloemen

Hoelang blijven bloemen staan?

Bloemen zijn natuurproducten die goed moeten worden verzorgd om zo lang mogelijk te kunnen staan. Onze bloemen worden geleverd in speciale boeketdozen die de bloemen voorzien van bescherming en water. De boeketten die wij leveren hebben een stagarantie van 7 dagen. Dit betekent dat de bloemen minimaal 7 dagen in prachtige staat verkeren. Wanneer u de bloemen op een goede manier verzorgd zal dit meer dan 7 dagen bedragen. Hoe u de bloemen moet onderhouden? Dat vertellen we hieronder.

Hoe bloemen onderhouden?

Het onderhouden van bloemen is dus belangrijk. Wanneer de bloemen arriveren doet u er goed aan om uw boeket zo snel mogelijk in de vaas te zetten. Hoe u dit moeten doen? Dat leggen we hier uit:

  • Pak een schone vaas die geschikt is voor het formaat van uw boeket.
  • Vul deze vaas voor driekwart met lauw kraanwater.
  • Pak een scherp mes.
  • Snij van elke bloem een aantal centimeter schuin af. Zorg voor mooie open snijwonden.
  • Plaats de bloemen zo in de vaas dat er geen bladeren in het water hangen. Dit kan leiden tot bacteriën.

Wanneer de bloemen in de vaas staan is het tijd om een mooie plaats voor het boeket te zoeken. Zet de bloemen ergens neer waar geen zonlicht, warmtebron of wind/tocht is. Zet de bloemen ook niet naast een fruitschaal. Vul dagelijks de vaas aan met water en ververs het water na ongeveer 4 dagen.

Bloemen bezorgen

Nu u weet hoe u bloemen moet verzorgen bent u wellicht geïnteresseerd in het aanschaffen van een prachtig boeket. Indien u vandaag voor 14:00 uw bestelling compleet maakt zorgen wij ervoor dat u de bloemen morgen in huis heeft. Neem een kijkje op onze site voor onze prachtige boeketten.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.