Ben jij op zoek naar unieke en duurzame versiering voor in jouw huis? Heb je wel eens gehoord van droogbloemen en weet je niet precies wat dit is of wat je hiervan kan maken? Droogbloemen bestaan al jarenlang en zijn tegenwoordig helemaal in. De bloemen vormen de basis van vele versierings mogelijkheden en hebben een leuke uitstraling. Wil jij alles weten over droogbloemen? Dan ben je bij dit artikel aan het juiste adres.

Wat zijn droogbloemen?

Droogbloemen zijn natuurlijk gedroogde bloemen. Maar dat is niet het enige. Onder droogbloemen verstaan we ook andere gedroogde decoratie. Dit kunnen sierbloemen, gedroogde granen en ook lianen zijn. Andere gedroogde decoratie past ook bij dit decoratietype. Denk aan dennenappels. Van droge decoratieproducten kan je vele verschillende dingen maken. Dit is één van de grote voordelen van droogbloemen. Ben jij benieuwd naar andere voordelen? Lees dan even verder.

droogbloemen

Voordelen van droogbloemen

  • Duurzaamheid: Droogbloemen zijn zeer duurzaam. De bloemen gaan niet dood en kunnen dus tot in lengte van jaren blijven staan. Dit is goed voor u en uw portemonnee. Waar u bij een verse bos bloemen elke twee weken een nieuw exemplaar dient te kopen is dit bij droogbloemen niet noodzakelijk.
  • Leuke uitstraling: Droogbloemen hebben het gehele jaar door een mooie uitstraling en zijn aan te passen aan elke tijd van het jaar. Rondom de kerst of hartje zomer? Droogbloemen zijn altijd geschikt.
  • Altijd verkrijgbaar: Droogbloemen zijn het gehele jaar te verkrijgen. U hoeft dus nooit bang te zijn dat u geen droogbloemen kunt aanschaffen.
  • Altijd fijne geur in huis: Droogbloemen verliezen nooit hun geur. Zo heeft u het gehele jaar de fijne en prettige geur van de droogbloemen in uw huis.
  • Zelf te drogen: Als u een beetje handig bent kunt u zelf bloemen drogen en hoeft u dus helemaal geen droogbloemen aan te schaffen. Hoe? Dat vertellen we verderop.

Zelf bloemen drogen

Heeft u mooie bloemen in huis en wilt u hier graag droogbloemen van maken? Dit kan. Verzamel bloemen die bijna in volle bloei zijn en hang ze ondersteboven op in een vochtige ruimte. Denk hierbij aan een kelder of eventueel een schuur. Hang de bloemen zo op zodat ze elkaar zo min mogelijk raken en verwijder de onderste bloemen van de steel. Laat de bloemen een tijdje hangen en controleer regelmatig hoe het ervoor staat met uw creatie.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.