Houdt u ook zo van bloemen en fleurt u helemaal op wanneer u een prachtig boeket in huis heeft staan? Bent u op zoek naar bloemen zonder stuifmeel en vraagt u zich af waar u die kan vinden en of die bezorgt kunnen worden? Bloemen zijn fantastisch om in huis te halen en maken vele mensen enorm vrolijk. Het stuifmeel in bloemen kan echter nogal leiden tot wat problemen. Vooral de mensen met hooikoorts hebben een hekel aan stuifmeel. Wilt u alles weten over bloemen zonder stuifmeel? Lees dan vrolijk verder!

Wat is stuifmeel en waarom kunnen mensen er niet tegen?

Stuifmeel zit in allerlei dingen. Het stuifmeel dat u bloemen komt is afkomstig uit de meeldraden. Stuifmeel wordt ook wel pollen genoemd. Deze pollen zitten in vele bloemen. Mensen kunnen hiervan nogal wat hinder ervaren. Dit omdat de pollen gaan rondzweven. Een persoon die last heeft van hooikoorts zal van de rondzwevende pollen irritatie bij zijn of haar huid en ogen kunnen ervaren. Een loopneus en niesbuien is ook een effect van de pollen. Dat stuifmeel leidt tot irritatie betekent niet dat het ongezond is, maar mensen met hooikoorts zijn nou eenmaal niet bestand tegen deze pollen.

bloemen zonder stuifmeel
Voorbeeld van een bloem met stuifmeel

Bloemen zonder stuifmeel

Bloemen als de zonnebloem met een grote open knop zijn oases van stuifmeel. Het is dan ook af te raden om deze bloemen in huis te halen wanneer u of iemand uit uw omgeving niet goed tegen stuifmeel kan. Welke bloemen zo min mogelijk stuifmeel bevatten? Dan raden wij aan om te gaan kiezen voor rozen, gerbera’s, begonia’s, hortensia’s en tulpen. Deze bloemen zijn allen perfect voor mensen die gevoelig zijn voor stuifmeel.

Stuifmeel verwijderen bij bloemen

Heeft u bloemen ontvangen die veel stuifmeel bevatten en wilt u graag genieten van de bloemen zonder dat dit irritatie oplevert? Het is mogelijk om het stuifmeel dat bloemen produceren te laten stoppen. Dit kan door een schaar te pakken en de stuifmeeldraden die in de bloem zitten door te knippen en weg te gooien. Dit kan voor een persoon met hooikoorts al een wereld van verschil maken.

Bloemen zonder stuifmeel bestellen

De bloemen zonder stuifmeel zijn in ons assortiment terug te vinden en kunnen voor een zeer scherpe prijs bij u worden afgeleverd. Wij bezorgen bloemen door heel Nederland en brengen uitsluitend verse boeketten rond. De boeketten die wij bezorgen komen namelijk rechtstreeks vanaf de kweker en worden ook nog eens in speciale boeketdozen vervoerd. Zo ontvangt u altijd bloemen in perfecte staat aan de deur.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.