Heeft u een fraai boeket in huis gehaald en staan deze bloemen al mooi in een vaas? Vraagt u zich af hoe vaak en wanneer u het water van de bloemen moet verversen? Bloemen nemen veel water op om tot bloei te komen. Het water wat in de vaas zit wordt zo steeds minder en wordt na verloop van tijd ook troebel. Dit is niet gezond voor uw bloemen en daarom moet u het water in uw vaas zo af en toe verversen.

Juiste watertemperatuur voor uw bloemen

Wanneer u bloemen in een vaas zet moet u ervoor zorgen dat deze vaas schoon is en dus geen bacteriën bevat. De temperatuur van het water dat u in de vaas laat stromen is belangrijk voor het voortbestaan van uw bloemen. Hoewel u van anderen wellicht hoort dan steenkoud of warm water het beste is, kunnen wij u vertellen dat dit niet nodig is. Lauw kraanwater is eigenlijk gewoon het allerbest voor u en uw bloemen. Het water is in elk huis binnen handbereik en dus gemakkelijk te verkrijgen.

Hoe vaak en wanneer bloemenwater verversen?

Wanneer u uw bloemen schuin heeft afgesneden en de vaas voor driekwart heeft gevuld met water voordat u de bloemen in de vaas zet, bent u al een heel eind op weg om lang te genieten van uw bloemen. Wat u nu nog moet doen in de vaas in de gaten houden. Kijk hoeveel water er nog inzit, controleer of het water nog helder of al troebel is en kijk of er bladeren in het water liggen. De bladeren kunt u het best zo snel mogelijk verwijderen uit uw vaas. Doet u dit niet dan loopt u kans op bacteriën. Qua verversen van het water raden we aan:

  • Ververs het water sowieso elke vier dagen. Zo weet u zeker dat uw bloemen goed en gezond water opnemen.
  • Laat de bloemen niet lang zonder water tijdens het verversen.
  • Lijkt het water binnen vier dagen al troebel? Ververs het water dan direct.
  • Vul uw vaas ten alle tijden tot driekwart met water voordat u de bloemen erin zet.
water verversen bloemen

Bloemen laten bezorgen

Wilt u een nieuwe en verse bos bloemen in huis halen nu u weet hoe vaak u het water moet verversen? Wilt u dat wij dit boeket in prachtige staat aan de deur afleveren? Wij bezorgen bloemen in regio Zevenhuizen en omgeving. Dus als u woonachtig bent in Rotterdam Nesselande, Gouda, Gouderak, Zoetermeer, Nieuwerkerk aan de IJssel, Moordrecht of een andere plaats in deze omgeving dan kunt u bij ons een boeket bestellen.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.