Heeft u een bedrijf waar nogal regelmatig vergaderd wordt of heeft u een horecagelegenheid waar u ruimte biedt voor vergaderingen? Wilt u graag weten hoe u van uw vergaderruimte een ontspannen en creatieve plek maakt waar men tot goede ideeën kan komen? De eerste indruk, sfeer, warmte en uitstraling van de ruimte waarin mensen vergaderen in belangrijk voor de output die zij produceren. Wilt u alles weten over het inrichten van een vergaderzaal en wat bloemen kunnen doen met uw ruimte? Dat vertellen we in dit artikel.

De sfeer in een vergaderzaal

Een vergaderzaal of -ruimte moet dienend zijn aan de gesprekken die hier plaats gaan vinden. De bedoeling van een vergadering is om tot mooie uitkomsten te komen. In een rommelige, nikszeggende en inspiratieloze ruimte gaat dit niet lukken. Althans, de kans dat dit gaat lukken is gewoon een stuk kleiner. Een goede vergaderruimte moet aan een aantal zaken voldoen:

  • De ruimte moet opgeruimd en schoon zijn
  • Alle deelnemers moeten elkaar kunnen zien en in gesprek met elkaar kunnen gaan.
  • De ruimte moet een frisse en creatieve uitstraling hebben.
  • Een vergaderruimte moet de juiste sfeer hebben. Maak gebruik van warme en rustieke kleuren en meubels.
  • Zorg voor een whiteboard/flip-over.
  • De akoestiek moet goed zijn.
  • De verlichting moet in orde zijn.
vergaderzaal bloemen

Waarom bloemen in een vergaderruimte?

De sfeer is zoals gezegd erg belangrijk in een vergaderruimte. Iedereen moet zich geheel op zijn of haar gemak voelen om tot mooie uitkomsten te komen. Bloemen zijn echte blikvangers en brengen met hun uitstraling en geur een prettige sfeer, creativiteit en warmte met zich mee. Het toevoegen van bloemen aan een vergaderruimte kan serieus tot betere uitkomsten leiden. Dit is misschien wat lastig te geloven en misschien vraagt u zich af hoe dit meetbaar is, maar toch raden wij het aan om hier aandacht aan te besteden.

Bloemen periodiek laten bezorgen

Wanneer u regelmatig vergaderingen voert of organiseert voor bedrijven dan wilt u natuurlijk het liefst zo min mogelijk werk hebben aan het in huis halen van bloemen. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om een bloemenabonnement af te sluiten. Hierbij bepaalt u zelf welke bloemen er komen, wat uw budget is, wanneer de bloemen komen en wat de periodieke basis is. Terwijl u aan het werk bent zorgen wij ervoor dat de bloemen bij u arriveren. Het enige wat u hoeft te doen is het schuin afsnijden en in een vaas zetten van uw boeket.

Bloemen laten bezorgen

Wilt u liever eenmalig of apart bloemen laten bezorgen? Ook dat kan natuurlijk. De bloemen die u vandaag besteld kunnen zelfs morgen al in huis zijn. Indien u dit wilt is het zaak om uw boeket voor 14:00 te bestellen. De bloemen die wij door heel Nederland afleveren komen rechtstreeks vanaf de kweker en hebben de garantie om minimaal zeven dagen te staan. Zo kunt u optimaal genieten van een fraai boeket.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 4,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.