Bent u net als wij een enorme liefhebber van bloemen en fleurt u helemaal op van bloemen? Wilt u graag bloemen aan iemand geven of graag in uw eigen huis plaatsen? Bent u van plan om het boeket zelf samen te stellen en wilt u graag weten welke bloemen er samen in een boeket kunnen? Wilt u meer weten over de kleuren die er te combineren zijn? Bloemen zijn prachtig om te etaleren in uw huis, maar ook fantastisch om te geven aan iemand. In dit artikel vertellen we welke bloemen samen in een boeket kunnen.

Waarom bloemen in huis zetten?

Bloemen is huis halen is altijd een goed idee. Bloemen staan leuk, zijn echte blikvangers en hebben daarnaast ook nog eens allerlei positieve effecten voor u en uw gezondheid. Bloemen zijn namelijk goed voor u humeur, uw creativiteit, uw concentratie en nemen stress weg. Zo worden bloemen naast een hele leuke versiering ook nog eens heel goed voor u. Bloemen zijn er in allerlei formaten en kleuren. De zomer wordt gekenmerkt door vele felle kleuren, terwijl de winter juist wat donkerdere kleuren heeft. Zo haalt u met bloemen ook direct het seizoen in huis. Win-win dus.

welke bloemen in een boeket

Welke bloemen kunnen in één boeket?

Het antwoord op deze relatief eenvoudige vraag is nog vrij lastig. Dit omdat het combineren van bloemen eigenlijk zo goed kan, dat er geen restricties zijn op dit gebied. Dus eigenlijk is het antwoord ook wel weer simpel: Alle bloemen zijn te combineren. Maar dat betekent niet dat alle kleuren zomaar bij elkaar gevoegd kunnen worden. En het geeft nou ook niet het mooiste resultaat om 10 verschillende bloemen bij elkaar in één boeket te stoppen. Probeer 2/3 bloemsoorten dusdanig bij elkaar te binden dat het een geheel lijkt. Dat is uiteindelijk het belangrijkste gedeelte van het maken van een boeket.

Welke kleuren in een boeket verwerken?

De kleuren die in een boeket zitten zijn natuurlijk erg belangrijk. Probeer kleuren te vinden die passen bij de tijd van het jaar en maak daar een combinatie van. De kleurencombinaties die wij gebruiken zijn onder andere oranje-rood-geel en wit-groen-roze, maar er zijn natuurlijk veel meer combinaties te bedenken. Ga hiermee eens lekker creatief te werk en zie waar het schip strandt. Fouten maken is moeilijker dan het maken van een fraai boeket!

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.