Bent u op zoek naar een speciaal boeket om iemand cadeau te geven of om in uw woning, kantoorpand of horecagelegenheid te plaatsen? Heeft u wel eens gehoord van een Biedermeier boeket en vraagt u zich af wat dit voor boeket is? Een Biedermeier boeket is een rond bloemstuk dat in vele verschillende kleurencombinaties gemaakt kan worden. Het boeket is zeer populair en geeft uw ruimte een leuke verfrissing. In dit artikel leest u alles over Biedermeier boeketten.

Wat is een Biedermeier boeket?

Een Biedermeier boeket is een speciaal boeket met een zeer vrolijke uitstraling. De boeketten zijn kort gebonden, strak en rondvormig. Een Biedermeier boeket is er in verschillende hoogtes. Doorgaans is het boeket laag waardoor het als het ware een rond bolletje vormt. Een Biedermeier boeket kan in een pot worden geplaats, in een vaas worden gezet en in een special bakje worden geëtaleerd. Doordat het boeket zo gebonden is lijkt het boeket zeer strak en fraai. Het boeket pas in elk interieur en kan in eigenlijk elke ruimte geplaatst worden. Denk hierbij aan een stamtafel in uw horecagelegenheid, een tafel in uw vergaderruimte, een balie in uw kantoorpand of een andere geschikte plek.

biedemeier

Verschillende Biedermeier boeketten

Een Biedermeier boeket is er in allerlei soorten en maten. Zo kan het boeket wat hoger zijn, maar zijn de meeste varianten laag en breed. In het midden is het boeket hoger dan aan de zijkanten waardoor het boeket echt een balletje lijkt. De kleurencombinaties en type bloemen die gebruikt worden voor dit boeket kunnen zeer uiteenlopend zijn. Denk hierbij aan de vrolijke biedermeier boeketten met de kleuren rood-oranje-geel – perfect voor in de zomer – maar ook andere opties met sombere kleuren en typische najaarsbloemen om de herfst in huis te halen.

Boeket laten bezorgen

Bent u op zoek naar een fraai boeket? Wilt u graag een bos bloemen van topkwaliteit voor een hele scherpe prijs in huis halen? Wij bezorgen bloemen tegen een zeer aantrekkelijke prijs in regio Zevenhuizen. Wij komen in deze regio vaak in Rotterdam Nesselande, Gouda, Gouderak, Zoetermeer, Reeuwijk, Nieuwerkerk aan de IJssel, Moordrecht, Waddinxveen en nog een aantal andere omliggende plaatsen.

Wij leveren altijd verse bloemen van perfecte kwaliteit. Onze bloemen worden rechtstreeks vanaf de kweker naar u gebracht en worden vervoerd in speciale boeketdozen. Hierdoor worden de bloemen onderweg voorzien van bescherming en water. Wanneer u uw boeket vandaag voor 14:00 besteld kunt u morgen al genieten van uw boeket.

Bekijk onze prachtige boeketten

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.