✔ Binnen 48 uur geleverd

✔ 7 dagen versgarantie

✔ Verse bloemen rechtstreeks vanaf de kweker

Boeketten Sterkte Wensen

Gaat er iemand uit uw familie, vriendenkring of omgeving door een moeilijke of zware periode? Wilt u deze persoon graag een hart onder de riem steken? Er zijn vele redenen te bedenken waardoor iemand door een vervelende periode kan gaan. Het versturen van een bloemenboeket is de perfecte manier om iemand een hart onder de riem te steken. Wilt u alles weten over het versturen van bloemen om iemand sterkte te wensen?

bloemen bezorgen assen
bloemen vervoeren

Waarom onze bloemen?

Waarom bloemen versturen om iemand sterkte te wensen?

Iemand verrassen met een boeket bloemen is een hele goede manier om iemand sterkte te wensen. U geeft die persoon met een mooie bos bloemen een fijn steuntje in de rug. Er kunnen verschillende redenen zijn om iemand een sterkte te wensen met een bloemenboeket, bijvoorbeeld:

  • Overlijden van een naaste of geliefde.
  • Ziekte, zowel van de persoon zelf als een naast of geliefde van deze persoon.
  • De persoon die u wilt verrassen zit even niet zo lekker in zijn of haar vel.
  • Ontslag of andere onprettige situatie op zijn of haar werk.

Mensen die te kampen hebben met één van bovenstaande zaken zullen enorm opfleuren van een onverwachtse bos bloemen. Alle boeketten zijn te voorzien van een kaartje met persoonlijke boodschap.

Geschikte bloemen om sterkte te wensen

Wanneer u iemand sterkte wilt wensen door middel van een bloemenboeket vraagt u zich wellicht af wat voor een boeket geschikt is. Een heel vrolijk boeket is wellicht wat ongepast om te versturen naar iemand die door een periode van rouw gaat. Houdt met dit soort dingen rekening. Wij hebben onder andere normale boeketten, plukboeketten, rozen en gemengde rozen in ons assortiment. Wij raden aan om de plukboeketten over te slaan voor mensen die een lastige periode meemaken. Deze boeketten worden namelijk als zeer vrolijk gezien. De standaard boeketten hebben wij in verschillende kleursamenstellingen. Wij raden aan om een sober en strak boeket zonder veel vrolijke kleuren te selecteren. Witte rozen zijn ook een aanrader. Witte rozen staan namelijk onder andere voor medeleven en stilte.

Bloemen versturen naar ziekenhuis of andere locatie

Verblijft de persoon die u een bos bloemen wilt versturen in het ziekenhuis of op een andere locatie buitenshuis? Wilt u graag dat wij het boeket op deze plaats bezorgen? Dat is geen enkel probleem. Geef ons uw wensen en belangrijke informatie zoals afdeling, eventueel kamernummer en contactgegevens, door en wij leveren het boeket af bij de receptie. Onze bezorgen zal een briefje afgeven met informatie waar de ontvanger verblijft. De medewerkers zullen ervoor zorgen dat het boeket op de juiste plaats arriveert.

Verzending door heel het land

€ 7,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Verse bloemen

Rechtstreeks van de kweker

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

© 2020 Thuisuwbloemen.nl