Bloemenabonnement

Bent u een echte liefhebber van bloemen in uw huis? Of wilt u graag iemand met regelmaat een boeket cadeau geven? Een bloemenabonnement is ideaal om verse bloemen in huis te halen of om ervoor te zorgen dat uw geliefde, familielid, kennis of bekende met regelmaat wordt verwend met een bloemenboeket. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bloemenabonnement?

Wat is een bloemenabonnement?

Een bloemenabonnement is de ideale gelegenheid om met regelmaat verse bloemen in huis te halen. U kunt het abonnement volledig naar eigens wens invullen zodat u op wekelijkse, tweewekelijkse of andere periodieke basis mooie en verse bloemen ontvangt. U kunt de stijl van de bloemen zelf bepalen of ons hierin laten variëren. De bloemen kunt u op rekening betalen zodat u daar na afname van het abonnement geen omkijken meer naar heeft. De bloemen die wij leveren komen rechtstreeks van de kweker en verkeren bij aankomst altijd in verse en prachtige staat.

Bloemenabonnement als cadeau

Bloemenabonnementen zijn perfect om op regelmatige basis iemand te verrassen met een verse bos bloemen. Heeft u een opa of oma, vader of moeder of ander familielid of vriend bij wie u niet vaak op bezoek kan komen? Wilt u hen toch zo af en toe verrassen door een bloemenboeket cadeau te geven? Door een bloemenabonnement af te sluiten op dit adres bezorgen wij bloemen bij deze persoon op de periodieke basis die u wenst. Daarnaast is een bloemenabonnement ook een heel origineel cadeau om te geven voor verjaardagen en andere festiviteiten. Zo kunt u tegen een familielid, vriend of collega zeggen: ‘’De komende X weken of maanden krijg jij van mij een verse bos bloemen thuisgestuurd.’’ Erg leuk cadeau!

bloemenabonnement

Voordelen bloemenabonnement

Aan bloemenabonnementen zitten vele voordelen. Om het overzichtelijk en eenvoudig voor u te houden sommen we er een aantal op:

  • Altijd verse bloemen in huis: Vanwege onze snelle verbinding tussen kweker en leveranciers heeft u altijd verse bloemen in huis. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van de kwaliteitsbloemen.
  • Frisse uitstraling van uw huis: Door een bloemenabonnement te nemen heeft u dus altijd verse bloemen in huis. Deze bloemen zorgen voor een bepaalde frisheid en sfeer in uw huis.
  • Volledig naar eigen wens in te vullen: Heeft u bepaalde bloemen die u heel graag óf juist totaal niet wilt ontvangen? Geef dit aan! Wij sturen u bloemen die passen bij uw huiselijke inrichting en smaak.
  • Geen tijd kwijt: Bloemenabonnementen bieden u de mogelijkheid om iemand of u zelf een mooi bloemenboeket te geven zonder dat u daar veel werk aan heeft. Misschien heeft u geen tijd om naar een bloemenzaak te rijden en de bloemen zelf af te leveren? Dan is een bloemenabonnement voor u ideaal.
  • Op rekening betalen: Wanneer de bloemen worden geleverd hoeft u niet af te rekenen. Dit voorkomt dat u de bloemen niet kunt ontvangen wanneer u niet thuis bent. De rekening van de bloemen wordt maandelijks afgeschreven.

Bloemenabonnement nemen?

Bent u geïnteresseerd in een bloemenabonnement of wilt u graag meer informatie ontvangen? Voor advies op maat kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.