Verjaardagsbloemen

Is er een familielid, vriend(in), kennis, teamgenoot, collega of andere bekende van u binnenkort jarig en wilt u deze persoon graag feliciteren? Wilt u graag een prachtige en verse bos bloemen laten bezorgen bij deze persoon? Iemand die jarig is zal blij verrast worden met de bezorging van een fraai en vrolijke bos bloemen. Wilt u alles weten het versturen van bloemen naar een jarige? Lees dan vooral even door.

verse bloemen verzorgen
bloemen bezorgen assen
bloemen mooi houden

Waarom onze bloemen?

Waarom iemand feliciteren met bloemen?

Iemand die jarig is heeft natuurlijk iets te vieren. Het kan zijn dat u niet in staat bent om deze persoon face-to-face te feliciteren, maar u de verjaardag van uw vriend of vriendin, familielid, collega of andere bekende toch niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan. In dit geval is het versturen van een bloemenboeket de ideale manier om iemand te feliciteren. Bloemen zijn namelijk een zeer geschikt cadeau voor mensen die iets te vieren hebben. Bloemen worden vaak verzonden naar vrouwelijke jarigen, maar ook mannen zullen positief verrast worden met een fraaie bos bloemen.

De bloemen die u wilt versturen worden vervoerd in een stevige boeketdoos en komen rechtstreeks vanaf de kweker. Hierdoor ontvangt de jarige altijd een verse bos bloemen die in perfecte staat verkeert. U kunt uw bloemenboeket voorzien van een persoonlijke boodschap. Door een geschikt kaartje te selecteren in de webshop en uw boodschap toe te voegen zorgt u ervoor dat het boeket net wat persoonlijker wordt.

Geschikte bloemen voor een verjaardag

Een verjaardag is natuurlijk een vrolijke gelegenheid. Bij heugelijke gebeurtenissen zoals verjaardagen is het selecteren van de juiste bloem minder lastig dan bij droevige omstandigheden. Wij adviseren altijd om een vrolijk boeket te selecteren voor een jarige. ‘’Hoe vrolijker, hoe beter’’, zeggen wij altijd. Wij hebben ‘normale’ boeketten, pluk boeketten, rozen en gemengde rozen in ons assortiment. Hoe groter een boeket hoe vrolijker het boeket lijkt. Pluk boeketten zijn olijk geplukt en hebben daardoor wat hoogteverschillen. Dit zorgt voor een vrolijk karakter. Wij raden aan om boeketten met vrolijke kleuren te selecteren. Rozen zijn ook geschikt voor verjaardagen. Het is gebruikelijk om rozen te sturen naar personen die dichtbij u staan. Denk hierbij aan uw ouders, kinderen, broers, zussen of geliefde.

Bloemen versturen naar het ziekenhuis of andere locatie

We hopen natuurlijk van niet, maar het kan voorkomen, dat de moeder en het kind enige tijd in het ziekenhuis moeten verblijven na de bevalling. Deze periode is vaak erg lastig voor het gezin. Om de mensen uit uw omgeving te feliciteren en tegelijkertijd een hart onder de riem te steken is het mogelijk om het bloemenboeket naar het ziekenhuis of andere locatie te versturen. Indien u dit wilt is het handig als u enkele specifieke informatie over de ontvangers aan ons doorgeeft. Onze bezorger levert het boeket af bij de receptie en zal de informatie delen met de werknemers. Zij zullen ervoor zorgen dat de bloemen op de juiste plaats arriveren.

Bezorging in de regio

€ 6,95

Versgarantie

7 dagen na bestelling

Snelle levering

Door eigen bezorgers

Veilig en snel afrekenen

Diverse betaalmethodes

Per 1 februari 2022 bezorgt Thuisuwbloemen.nl alleen nog maar in de regio rondom Zevenhuizen.
Hier vallen de volgende plaatsen onder:

✓ Benthuizen
✓ Bleiswijk
✓ Gouda
✓ Gouderak
✓ Moerkapelle
✓ Moordrecht
✓ Nesselande
✓ Nieuwerkerk aan den IJssel
✓ Reeuwijk
✓ Waddinxveen
✓ Zevenhuizen
✓ Zoetermeer

Staat uw bezorgplaats hier niet tussen?

Helaas bezorgen wij dan NIET in uw plaats. Maar gelukkig is het wel mogelijk om onze fleurige boeketten te bestellen en af te halen.

Lopende abonnementen en bestellingen buiten de regio

Heeft u op dit moment een abonnement of bestelling lopen voor een bezorgadres buiten de aangegeven regio?
Maakt u zich geen zorgen! Wij zullen deze boeketten met zorg samenstellen en verzenden.